Να ανακαλέσουν αμέσως τον διορισμό Αγαθαγγέλου καλεί ΠτΔ και Υπ. Υγείας το ΑΚΕΛ

Να ανακαλέσουν αμέσως τον διορισμό Αγαθαγγέλου καλεί τους Κυβερνώντες το ΑΚΕΛ.

Σε ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ τονίζει:

Ο κ. Ν. Αναστασιάδης, βρισκόμενος απέναντι στην έντονη αντίδραση και ανησυχία της κοινωνίας για το διορισμό του Π. Αγαθαγγέλου στο Δ.Σ του ΟΑΥ, με τη γραπτή δήλωση του, επιχείρησε να απαντήσει με διάφορες ανυπόστατες και φθηνές αιτιάσεις που υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών.


Στις αναφορές του περί λαϊκισμού όσων επέκριναν την απόφαση της κυβέρνησης, υποτίμησης των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ που θα είναι δώδεκα απέναντι σε ένα ή στο ρόλο των εκπροσώπων των εργοδοτικών οργανώσεων, που όντως διαδραμάτισαν θετικό ρόλο στο Δ.Σ του ΟΑΥ και για αυτό και εξαναγκάστηκαν σε παραίτηση, στον κ. Αναστασιάδη απαντά ο κ. Αναστασιάδης της 11ης Απριλίου 2022, που θεωρούσε τον διορισμό του κ. Αγαθαγγέλου σαν παιδοκτονία του ΓΕΣΥ.

Έως ότου τα βρει με τον χτεσινό εαυτό του, ο κ. Αναστασιάδης, αν θέλει να γίνει πιστευτός ότι δεν αποφάσισε το ξήλωμα του ΓΕΣΥ εκ των έσω, ένα πράγμα οφείλει να κάνει, και αυτός και ο Υπουργός της Υγείας, ο οποίος φαίνεται να είναι τουλάχιστον συνεργός της εκ προμελέτης παιδοκτονίας: Να ανακαλέσουν αμέσως τον διορισμό.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.