Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος μίλησε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ ενόψει του αυριανού κρίσιμου ματς με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι. Κλήθηκε επίσης να σχολιάσει το θέμα διαιτησίας και τις συναντήσεις που ζήτησε το σωματείο με την Επιτροπή Διαιτησίας και τον Σύνδεσμο Διαιτητών.

Αναλυτικα: “Να μου επιτρέψεις να μην τοποθετηθώ περισσότερο. Είναι και άδικο μια μέρα πριν το παιχνίδι να τοποθετούμαστε για θέματα διαιτησίας. Η στάση μας όλη την χρονιά ήταν βοηθητική για το άθλημα και έτσι θα εξακολουθήσει. Αυτό που ζητούμε είναι να αποδώσουν οι Κύπριοι διαιτητές το μέγιστο της απόδοσης του – όπως το ζητούμε και από τους ποδοσφαιριστές – και θεωρούμε ότι θα το αποδώσουν γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στην Κυπριακή διαιτησία”.


Αν υπάρχει πρόταση από εξωτερικό: “Προφανώς αναφέρεσαι στην πρόταση στον Μπριζίτο. Ο Ρούμπεν μας έχει ενημερώσει ότι έχει μια πρόταση με πολύ καλύτερες αποδοχές όμως προς τιμήν του μας διαβεβαίωσε πως θέλει να μείνει στην ομάδα και να βοηθήσει. Αυτό εκτιμάται από το ΔΣ”.