«Να δημιουργήσουμε ξανά την ελπίδα για λύση και επανένωση της πατρίδας μας»

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν χθες το στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» ενώνοντας τη φωνή τους τόσο με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη όσο και με τους δώδεκα καλλιτέχνες που βρέθηκαν στη σκηνή ζητώντας αλλαγή. Άνθρωποι όλων των ηλικιών από ολόκληρη την Κύπρο βρέθηκαν χθες στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» σε μία μεγαλειώδη συναυλία – στήριξη προς τον ανεξάρτητο υποψήφιο για την προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέα Μαυρογιάννη, και τον υποδέχθηκαν θερμά.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Κυπριακό, αφού, σε αντίθεση με τα πεπραγμένα της απερχόμενης κυβέρνησης, έδωσε το στίγμα για επανέλθει η ελπίδα στον τόπο μας.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης υπογράμμισε πως πρέπει να βάλουμε πλάτες και να αναλάβουμε το χρέος που μας αναλογεί ώστε από την 1η του Μάρτη να οικοδομήσουμε μία καλύτερη Κύπρο. «Για να φέρουμε πίσω πανανθρώπινες αξίες που έχουν χαθεί: την αξιοπρέπεια, την ισότητα, τη δικαιοσύνη, την κοινωνική πρόοδο, το σεβασμό, την ελευθερία. Για να ανεβάσουμε τον τόπο μας ψηλότερα. Εκεί που του αξίζει», τόνισε ο κ. Μαυρογιάννης, κάνοντας παράλληλα αναφορά σε όλους όσοι υπάρχουν σε αυτόν τον τόπο.

«Κύπρος Μπορούμε να δημιουργήσουμε ξανά την ελπίδα για την απελευθέρωση και την επανένωση της πατρίδας μας. Μαζί, Ελληνοκύπριοι, Τουρκοκύπριοι, Αρμένιοι, Μαρωνίτες και Λατίνοι», είπε ο ανεξάρτητος υποψήφιος, δίνοντας μάλιστα μία υπόσχεση, την οποία, σε αντίθεση με τους δύο συνυποψηφίους του κ.κ. Αβέρωφ και Χριστοδουλίδη, απέδειξε ότι μπορεί να υλοποιήσει: «Από αυτό εδώ το βήμα σάς υπόσχομαι ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να αποτρέψω την καταστροφική προ των πυλών διχοτόμηση, για να πετύχουμε τη λύση του Κυπριακού και να βρει ξανά ο τόπος μας το βηματισμό του», τόνισε, κάνοντας μία συγκινητική αναφορά στους Τουρκοκυπρίους. «Σε όλους εσάς, αλλά και στους Τουρκοκύπριους συμπατριώτες μας που μας τιμούν και βρίσκονται εδώ σήμερα μαζί μας, θέλω να στείλω ένα μήνυμα: η δύναμη της ειρήνης στην Κύπρο είναι ακαταμάχητη».

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.