Να εξαλείψουμε κάθε ίχνος αντιδημοκρατικότητας δήλωσε η Πρόεδρος του Κινήματος «Αλληλεγγύη»

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη κα Ελένη Θεοχάρους ασκεί το εκλογικό της δικαίωμα, στις Βουλευτικές Εκλογές 2021.

Κάποια ελλείμματα δημοκρατίας έχουν παρατηρηθεί σε αυτές τις εκλογές και πρέπει όλοι όσοι θα είναι στην επόμενη Βουλή, να δουλέψουν για να εξαλείψουν κάθε ίχνος αντιδημοκρατικότητας, ανέφερε η Πρόεδρος του Κινήματος «Αλληλεγγύη» Ελένη Θεοχάρους, προσθέτοντας ότι η αποχή από τη ψηφοφορία σημαίνει συνενοχή.

Σε δηλώσεις της μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος  στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου (Κέντρο Δ’), η κ.Θεοχάρους είπε πως η ψήφος είναι «ένα από τα ιερότερα δικαιώματα που έχει ο κάθε πολίτης σε κάθε ευνομούμενη χώρα».

«Εύχομαι να εκλεγούν πατριώτες,  δημοκρατικοί πολίτες, που θα είναι αφοσιωμένοι πέραν για πέρα, στον ασίγαστο πόθο για την απελευθέρωση του τόπου μας», είπε η Ελένη Θεοχάρους, προσθέτοντας ότι «κάποια ελλείμματα δημοκρατίας έχουν παρατηρηθεί σε αυτές τις εκλογές».

Γι αυτό, συνέχισε, «πρέπει όλοι μας, όσοι θα είναι στην επόμενη Βουλή, να δουλέψουμε με ζήλο, με αυταπάρνηση, για να εξαλείψουμε κάθε ίχνος αντιδημοκρατικότητας που μπορεί να παρατηρείται».

Ερωτηθείσα για το θέμα της αποχής, η Πρόεδρος του Κινήματος «Αλληλεγγύη» είπε πως είναι πολύ ανησυχητικό φαινόμενο η αποχή, «που σημαίνει συνενοχή».

«Η αποχή σημαίνει ότι αφήνεις την τύχη σου και τις ευθύνες σου σε χέρια άλλων και αλίμονο αν, με μικρές ομάδες ανθρώπων, καταφέρουμε να εκλέξουμε μια Βουλή που θα διαχειρίζεται τις τύχες όλων μας», συμπλήρωσε.

Η κ. Θεοχάρους κάλεσε κάθε πολίτη να σπεύσει, να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και ευχήθηκε να μην παρατηρηθεί ξανά το φαινόμενο, όπως είπε, να μην έχουν εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους τόσα πολλά νέα παιδιά.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.