Να είμαστε φειδωλοί στο θέμα των κυρώσεων, είπε ο Γ. Εισαγγελέας

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Γιώργος Σαββίδης και ο Υπ Μεταφορωνκ ΓΙαννης Καρουσος στην τελετή απονομής των βραβείων για τον «Διαγωνισμό Μελετών για Προσχέδια Υλοποίησης του Κτηρίου της Νομικής Υπηρεσίας».

Πρέπει να είμαστε φειδωλοί για το θέμα των κυρώσεων, γιατί κρίνεται και η αξιοπιστία της χώρας μας στο εξωτερικό, δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους εξερχόμενος από το συνέδριο της ΠΑΣΥΔΥ εάν του έχουν διαβιβαστεί στοιχεία σε σχέση με το δεύτερο πακέτο κυρώσεων, είπε ότι “το θέμα των κυρώσεων είναι ένα πάρα πολύ λεπτό θέμα” και πρόσθεσε  “και η παράκληση μου είναι να αποφεύγουμε να κάνουμε πολλές δηλώσεις για το θέμα”.

Θεωρώ, είπε, ότι δεν είναι απλά ένα νομικό θέμα και σημείωσε ότι το γραφείο του εργάζεται και μελετά “τόσο τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από τις διάφορες χώρες όσο και διάφορες άλλες καταγγελίες που έρχονται από διάφορους άλλους φορείς και γίνεται αυτό που πρέπει να γίνει”.

“Πρέπει να να καταλάβουμε ότι πρέπει να είμαστε φειδωλοί στις δηλώσεις για αυτό το θέμα γιατί εκτός του ότι είναι σοβαρά θέματα τα οποία εξετάζονται από την αστυνομία κρίνεται και η αξιοπιστία της χώρας μας στο εξωτερικό και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα φειδωλοί”, κατέληξε ο κ. Σαββίδης.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy