Η ΑΕΛ προβλημάτισε με την εμφάνισή της στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, που την οδήγησε σε βαριά ήττα με 3-0.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού έμειναν στάσιμοι στη βαθμολογία και νιώθουν πιο έντονη την… ανάσα της ΑΕΚ, που πλησίασε στους 2 βαθμούς. Το μόνο θετικό είναι ότι το συγκρότημα του Ντούσαν Κέρκεζ παρέμεινε στη διεκδίκηση του στόχου που έθεσεαπό το ξεκίνημα της περιόδου για έξοδο στην Ευρώπη.

Μάλιστα, τον διεκδικεί τόσο μέσω του πρωταθλήματος όσο και μέσω του κυπέλλου, καθώς βρίσκεται στην ημιτελική φάση. Ωστόσο, για να τον υλοποιήσει θα πρέπει η ΑΕΛ να βελτιώσει την απόδοσή της, που στα τελευταία παιχνίδια δεν θυμίζει την ομάδα η οποία κέρδισε το σεβασμό όλων των αντιπάλων.

Ο Βόσνιος τεχνικός υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει με τους παίκτες του για να μην επαναληφθεί το σκηνικό του τελευταίου αγώνα, με την κακή απόδοση και την έλλειψη πάθους και συγκέντρωσης. Το ερχόμενο Σάββατο η λεμεσιανή ομάδα θα αντιμετωπίσει στο ΓΣΠ την Ομόνοια και βλέπει τον αγώνα ως αφετηρία για αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη.

Τις επόμενες μέρες ο κ. Κέρκεζ θα δουλέψει για να βελτιώσει τους τομείς που η ομάδα του έδειξε αδυναμίες, ούτως ώστε να κατέλθει με απαιτήσεις σε μια νέα δύσκολη αποστολή.