Νέα αρχή στο πρωτάθλημα για τη Νέα Σαλαμίνα…

Με ζητούμενο τη νίκη στο ματς με την Αγία Νάπα συνεχίζονται οι προπονήσεις στη Νέα Σαλαμίνα. Παύλου, Πεδρίτο και Μπεμπά προπονούνται κανονικά.

Αναλυτικά:

Στους ρυθμούς της επανέναρξης του πρωταθλήματος πραγματοποιούνται οι προπονήσεις της Νέας Σαλαμίνας καθώς από τη Δευτέρα ο Γιαν Ντε Γιόνγκε προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Αγία Νάπα, στο Στάδιο Τάσος Μάρκου την Κυριακή στις 18:00.


Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και η συγκομιδή των πρώτων βαθμών είναι το ζητούμενο για τη Νέα Σαλαμίνα στο παιχνίδι της Κυριακής.

Η σκόνη που βρίσκεται στην ατμόσφαιρα τις τελευταίες ημέρες επηρέασε το αρχικό πρόγραμμα καθώς την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν στο γυμναστήριο.

Ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν τις επόμενες ημέρες θα αναπροσαρμοστεί το πρόγραμμα με στόχο την απρόσκοπτη προετοιμασία και τη διασφάλιση της υγείας των ποδοσφαιριστών.

Ευχάριστο στοιχείο στην προετοιμασία της ομάδας αποτελεί η επιστροφή σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων των ποδοσφαιριστών που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού.


Οι Παύλου, Πεδρίτο και Μπεμπά προπονούνται πλέον κανονικά ενώ και ο Μάρτσιεφ αναμένεται ότι στις επόμενες ημέρες θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ταυτόχρονα την Τετάρτη ολοκληρώνεται η επιστροφή των διεθνών ποδοσφαιριστών.

Ο Στέινμπορς ήταν αναπληρωματικός στα δύο παιχνίδια της Εθνικής Λετονίας με την Τουρκία και τη Τσεχία, ο Γκράιμς αγωνίστηκε 90 λεπτά στο νικηφόρο παιχνίδι της Εθνικής Λιβερίας απέναντι στην Τυνησία, ο Κούσουλος αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων με την Ολλανδία και ο Κωνσταντίνου στα δύο φιλικά της Εθνικής Νέων με την Ελλάδα.

Την Τρίτη το βράδυ το Διοικητικό Συμβούλιο και η ποδοσφαιρική ομάδα της Νέας Σαλαμίνας δείπνησαν σε οικογενειακό κλίμα και έδωσαν υπόσχεση νίκης για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.