Νέα χαρμάνια espresso στις καφετέριες των Υπεραγορών ΑλφαμέγαΠροσφορά 1+1 καφές στις καφετέριες των υπεραγορών καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιούλη

Στην κουλτούρα του καφέ που έχει αναπτυχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο επενδύουν οι Υπεραγορές Αλφαμέγα, φροντίζοντας να προσφέρουν καφέ υψηλής ποιότητας στις καφετέριες τους, σε όλες τις πόλεις όπου δραστηριοποιούνται.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προχώρησε στην εισαγωγή νέων χαρμανιών espresso (premium και selective), τα οποία καβουρδίζονται στην Κύπρο, διασφαλίζοντας την υπεροχή των ροφημάτων καφέ που προσφέρει στις καφετέριες της. Μάλιστα, το προσωπικό των καφετεριών έτυχε ειδικής εκπαίδευσης με στόχο την προετοιμασία ροφημάτων καφέ υψηλής ποιότητας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες στα καταστήματά τους να δοκιμάσουν τα νέα χαρμάνια espresso των καφετεριών Αλφαμέγα και να επωφεληθούν της προσφοράς 1+1. Οι λάτρεις του καφέ, αφού ολοκληρώσουν τα ψώνια τους, μπορούν να κάνουν μία στάση στην καφετέρια για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καφέ espresso, παίρνοντας δωρεάν ακόμη έναν καφέ. Από την προσφορά εξαιρούνται ο κυπριακός καφές, ο καφές φίλτρου, ο φραπές και o στιγμιαίος καφές.

Σε δηλώσεις του, ο Chief Operating Officer των Υπεραγορών Αλφαμέγα, Ανδρέας Παναγή, ανέδειξε ότι ο σύγχρονος Κύπριος καταναλωτής είναι πλήρως ενημερωμένος και ιδιαίτερα απαιτητικός και επιλεκτικός σε ό,τι αφορά την αγορά του καφέ. «Η κατανόηση και ικανοποίηση των εξελισσόμενων αναγκών των καταναλωτών είναι τα στοιχεία που καθοδηγούν κάθε πτυχή της λειτουργίας και των αποφάσεων των Υπεραγορών Αλφαμέγα. Σε αυτό το πλαίσιο και με στόχο να προσφέρουμε μια αναβαθμισμένη εμπειρία απόλαυσης του καφέ, έχουμε εισάγει δύο νέα χαρμάνια espresso, τα οποία δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι θα αφήσουν ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό λάτρη του καφέ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ο Ιούλιος στις Υπεραγορές Αλφαμέγα έχει άρωμα… espresso και μάλιστα έρχεται διπλός!