Νέα διαμαρτυρία για μετακίνηση ασφαλτικών στο Βασιλικό – «Μπλόκο» στο Ενεργειακό Κέντρο

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τις 08:00 μέχρι τις 09:30 πραγματοποιεί η Συντονιστική Επιτροπή Εννέα Κοινοτήτων της περιοχής Βασιλικού σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης για μετακίνηση των εργοστασίων ασφάλτου στην περιοχή.

Ο κοινοτάρχης Καλαβασού Λευτέρης Φωκάς ανέφερε στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ ότι θα γίνουν αποκοπές στους δρόμους προς το Ενεργειακό Κέντρο και συγκεκριμένα η μια κοντά στο Μαρί και η δεύτερη μεταξύ Ζυγίου και Βασιλικού.

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, αν χρειαστεί, να συνεχιστεί η αποκοπή όλη την ημέρα. Ανέφερε ακόμα ότι από τις αποκοπές δεν θα επηρεαστούν οι πολίτες αλλά κυρίως το εμπόριο. Ο κ. Φωκάς τόνισε ότι τα μέτρα αντίδρασης θα συνεχιστούν και θα κορυφώνονται.

Παράλληλα, κατηγόρησε τους κυβερνώντες ότι ετσιθελικά αποφάσισαν την μετακίνηση των εργοστασίων ασφάλτου, χωρίς διαβούλευση με τις επηρεαζόμενες περιοχές και χωρίς να υπάρχει η κατάλληλη υποδομή.

Ανέφερε επίσης ότι μόνο το κυβερνών κόμμα αδιαφορεί και δεν δέχεται αντιπροσωπεία της ομάδας πρωτοβουλίας για διαβουλεύσεις.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.