Νέα διαμαρτυρία για τη μετακίνηση ασφαλτικών στο Μιτσερό – Εκδήλωση έξω από την Επ.Διοίκηση Λ/σίας

«Η Ομάδα Πρωτοβουλίας «Κοινότητες εν Δράσει» προγραμματίζει εκδήλωση διαμαρτυρίας αύριο Πέμπτη 28 Απριλίου 2022, στις 11:00 π.μ. έξω από την Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας και θα παραδώσει επιστολή προς τον Αναπληρωτή Έπαρχο Λευκωσίας κ. Ανδρέα Χατζηπάκκο», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Σε αυτή θα διατυπώνεται ως κύριο αίτημά μας η μη έκδοση άδειας οικοδομής για εγκατάσταση εργοστασίου της Prometheas Asphalt Ltd στο Μιτσερό.

Η ειλημμένη πολιτική απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για μετακίνηση ασφαλτικού στην περιοχή μας οδηγεί τις κυβερνητικές υπηρεσίες τη μια μετά την άλλη σε μεροληπτική και ευνοϊκή αξιολόγηση της αίτησης της εταιρείας.

Να θυμίσουμε ότι έχει προηγηθεί η μεροληπτική διαδικασία και η θετική γνωμάτευση εκ μέρους του Τμήματος Περιβάλλοντος και η έκδοση της Πολεοδομικής Άδειας. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας και δεν θα καταφέρουν να μας σταματήσουν.

Μέχρι τη δικαίωση. Μέχρι να αποσύρουν οριστικά την εγκληματική τους απόφαση. Επαναλαμβάνουμε, ότι για εμάς δεν τίθεται θέμα όρων και εποπτείας της μονάδας.

Είναι ξεκάθαρα θέμα λανθασμένης χωροθέτησης στην περιοχή μας και να αποσυρθεί άμεσα. Είμαστε έτοιμοι να εντείνουμε τον αγώνα μας και προειδοποιούμε ότι ασφαλτικό στην περιοχή μας, δεν θα επιτρέψουμε να εγκαταστήσετε».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy