Νέα Εκδήλωση διαμαρτυρίας από οργανωμένους γονείς σχολείων Φανερωμένης την Παρασκευή

Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας για την απόφαση για κλείσιμο των σχολείων στην Φανερωμένη αποφάσισε να πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος Γονέων Γυμνασίου Φανερωμένης σε συνεργασία με τους Συνδέσμους Γονέων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Φανερωμένης την Παρασκευή 16/04/2021 και ώρα 16:00.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι, «τα όσα απαράδεκτα συνεχίζουν να διαδραματίζονται πίσω από κλειστές πόρτες χωρίς την δική μας συμμετοχή αλλά και ενημέρωση μόνο λύπη και απογοήτευση μας προκαλούν. Δείχνοντας μας με τις συμπεριφορές αυτές την συνεχιζόμενη υποτίμησή τους προς το πρόσωπο μας. Συνεχίζουν να μας αγνοούν, αφήνοντάς μας να πορευόμαστε σε αχαρτογράφητα νερά μη ξέροντας το γιατί και το πώς πάρθηκε αυτή η απόφαση και με ποιους παράγοντες. Επίσης τι μέτρα κατατέθηκαν και συζητήθηκαν, για το καλό των παιδιών μας τόσο για την ασφάλεια τους όσο και την ψυχολογική τους στήριξη».

Οι οργανωμένοι γονείς ζητούν ακόμα συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας Πρόδρομο Προδρόμου αλλά και όλους τους φορείς που αποφάσισαν και συναίνεσαν στο κλείσιμο του σχολείου.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.