Νέα επιστολή ΠΟΒΕΚ για νησίδα Νίκου Παττίχη προς Τμήμα Δημοσίων Έργων

Συζήτηση των προβλημάτων που δημιουργούνται για καταστηματάρχες και κατοίκους, με την κατασκευή της διαχωριστικής νησίδας επί της οδού Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, ζητά σε σημερινή επιστολή της η ΠΟΒΕΚ, προς το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Κεντρικός Οργανωτικός της ΠΟΒΕΚ, Κυριάκος Μουστάκας, η σημερινή είναι η 3η επιστολή που αποστέλλεται προς το αρμόδιο τμήμα, αφού είχαν προηγηθεί επιστολές στις 28 Σεπτεμβρίου 2020 και στις 22 Μαρτίου 2021.

Για την κατασκευή της διαχωριστικής νησίδας, στο πλαίσιο μέτρων για αποτροπή σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων, είχε διαμαρτυρηθεί  έντονα ομάδα πρωτοβουλίας καταστηματαρχών και κατοίκων, ενώ έγιναν διαβουλεύσεις, ακόμη και με τον ίδιο τον Υπουργό Μεταφορών.

Παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν και την προσπάθεια αποτροπής των εργασιών, το έργο τελικά ολοκληρώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και έκτοτε η ΠΟΒΕΚ ζητά συνάντηση για συζήτηση των προβλημάτων που θεωρεί πως δημιουργεί ο σχεδιασμός της νησίδας.

Δυστυχώς, λόγω και των περιοριστικών μέτρων, είπε ο κ. Μουστάκας, δεν έγινε εφικτό να οριστεί κάποια συνάντηση και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα υπάρξει θετική ανταπόκριση από τη διεύθυνση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, για ορισμό συνάντησης και συζήτηση του θέματος.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.