Νέα εργαστήρια Στιχουργικής με τον Πόλυ Κυριάκου τον Ιανουάριο!

Ο γνωστός στιχουργός Πόλυς Κυριάκου ανακοινώνει δύο νέες σειρές Εργαστηρίων Στιχουργικής που θα αρχίσουν τον Ιανουάριο του 2023.

Το πρώτο Εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί (δια ζώσης) το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στις 10:00 π.μ. στη Λευκωσία, και θα φιλοξενεί άτομα που ζουν στην Κύπρο.


Το δεύτερο (διαδικτυακό) εργαστήρι θα αρχίσει την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 8:30 μ.μ. μέσω της πλατφόρμας Zoom, και θα φιλοξενεί άτομα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.

Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις για να σκιαγραφήσουν τον Πόλυ Κυριάκου. Η μακροχρόνια στιχουργική του πορεία στην Ελληνική δισκογραφία έχει ως αποτέλεσμα πολλά τραγούδια του που αγαπήσαμε, τραγούδια που κράτησαν στον χρόνο και μας συντροφεύουν. Τραγούδια όπως τα “Διόδια”, το “Άγρια Θάλασσα”, το “Κερύνεια μου”, το “Ποιο παραμύθι να βρω”, το “Πως δεν μ αγάπησες το ξέρω” και πολλά άλλα.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Στα εργαστήρια μπορούν να συμμετέχουν αρχάριοι και προχωρημένοι κάθε ηλικίας.

Τα Εργαστήρια Στιχουργικής έχουν διάρκεια 12 εβδομάδων.


Όσοι ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος ή από την Κύπρο ή από την Ελλάδα και το εξωτερικό, επικοινωνήστε για εγγραφή και ενημερώστε σε ποιο από τα δύο εργαστήρια θα θέλατε να συμμετέχετε, στέλνοντας ταυτόχρονα μερικά δείγματα στίχων σας!

Email:

[email protected]

Facebook:


Εργαστήρι Στιχουργικής Πόλυς Κυριάκου

Τηλέφωνο:

0035799497562

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.