ΝΕΑ ΙΟΝ Nucrema φουντουκιού με NEA συνταγή και ανανεωμένη εμφάνιση

Η αγαπημένη Nucrema φουντουκιού, που συνδυάζει την κλασική απόλαυση σοκολάτας ΙΟΝ, με την γεμάτη, αρωματική γεύση του φουντουκιού, λανσάρεται σε νέα συσκευασία, τώρα πιο απολαυστική, με νέα συνταγή με περισσότερο φουντούκι.

Η κρεμώδης υφή της, για εύκολη επάλειψη στο τοστ είναι ιδανική πρόταση για ένα γρήγορο και νόστιμο κολατσιό μιας και είναι πλούσια σε πρωτεΐνη. Επιπρόσθετα είναι εύκολη στην χρήση για την παρασκευή σπιτικών γλυκών όπως τάρτες, μπισκότα και άλλα αρτοσκευάσματα.

Ταυτόχρονα, η ΙΟΝ συνεχίζει να καινοτομεί, προσθέτοντας στη γκάμα της την νέα ΙΟΝ Nucrema φουντουκιού, με 30% λιγότερη ζάχαρη. Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εποχής, η Nucrema φουντουκιού με 30% λιγότερη ζάχαρη, έρχεται να καλύψει όλους εκείνους που επιθυμούν να προσέξουν τη διατροφή τους χωρίς όμως να στερηθούν τις αγαπημένες τους συνήθειες.

Η ION Nucrema διατίθεται σε συσκευασία 400γ. αλλά και στην οικονομική συσκευασία του 1 κιλού. Βρείτε τις νέες συσκευασίες σε υπεραγορές, μεγάλα περίπτερα, φούρνους και σε άλλα σημεία πώλησης.

Με 50 χρόνια παρουσίας της στην κυπριακή αγορά, η ΙΟΝ εξακολουθεί να γλυκαίνει τη ζωή μας και υπόσχεται ακόμη άλλα τόσα, με νέα προϊόντα και περισσότερες εκπλήξεις! Εξελίσσεται συνεχώς με νέες γεύσεις που συμβαδίζουν με τις τάσεις και ανάγκες της εποχής, παραμένοντας πιστή στις βασικές της αρχές: ποιότητα και γεύση.

H ΙΟΝ εισάγεται και διανέμεται στην Κύπρο από την Εταιρεία Laiko Cosmos Trading Ltd.

Facebook: https://www.facebook.com/IONgiapanta/

Instagram: ion_cyprus

http://www.laikocosmos.com

Nucrema, για πάντα! #iongiapanta #50YearsIONCyprus

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.