Νέα καταγγελία Δρουσιώτη – «Διαγράφηκε από τον υπολογιστή μου ολόκληρος φάκελος

Σοβαρότατες καταγγελίες από τον Μακάριο Δρουσιώτη

Επανήλθε σήμερα με νέες αποκαλύψεις ο  δημοσιογράφος και πρώην σύμβουλος του ΠτΔ, Μακάριος Δρουσιώτης, μετά και τις προηγούμενές δημόσιες καταγγελίες του για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του.

Σε νέα ανάρτησή του, καταγγέλλει ότι διαγράφηκε -από τρίτους- φάκελος ο οποίος βρισκόταν στον προσωπικό του υπολογιστή και ο οποίος περιείχε στοιχεία για την Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μ.Δρουσιώτης καταγγέλει παρακολούθηση του εδώ και τρία χρόνια: «Έχω ένα χαφιέ στην παλάμη μου»

ΓΓ ΑΚΕΛ: Μας αφορά όλους το θέμα με τις καταγγελίες Δρουσιώτη 

Δρουσιώτης

Στην ίδια ανάρτηση, ο κ. Δρουσιώτης,  αναφέρει ότι υπάρχουν στην κατοχή του αντίγραφα των αρχείων τα οποία χάθηκαν και ότι η έρευνά του θα ολοκληρωθεί.

Συνέχισε, γνωστοποιώντας ότι απέστειλε την τρίτη κατά σειρά επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας , ζητώντας την παρέμβασή του για την αποκατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

ΓΓ ΑΚΕΛ: «Μας αφορά όλους το θέμα, το οποίο έχει καταγγελθεί από τον Μ. Δρουσιώτη»

Το ΑΚΕΛ εκφράζει έντονη ανησυχία για τις πρόσφατες καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη, είπε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, σε δηλώσεις του μετά το τέλος συνάντησης με αντιπροσωπεία της Ένωσης Κοινοτήτων Κύπρου.

«Θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη μας ανησυχία για τις πρόσφατες καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη. Ο κ. Δρουσιώτης έχει καταγγείλει ότι εδώ και μερικά χρόνια παρακολουθούνται τόσο οι Ηλεκτρονικοί του Υπολογιστές όσο και τα κινητά του τηλέφωνα», πρόσθεσε.

Αυτό το πράγμα, συνέχισε ο κ. Κυπριανού, μόνο ανησυχία μπορεί να προκαλεί.

«Παραβιάζονται βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και είναι αντίθετο με τη δημοκρατική λειτουργία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στέλνουμε, λοιπόν, ένα σαφέστατο μήνυμα προς τις αρχές ότι θα πρέπει οι καταγγελίες αυτές να διερευνηθούν το συντομότερο δυνατόν. Μας αφορά όλους το θέμα, το οποίο έχει καταγγελθεί. Ως ΑΚΕΛ θα παρακολουθούμε από πολύ κοντά τη διερεύνηση των συγκεκριμένων καταγγελιών και αν διαπιστώσουμε ότι υπάρχει οποιαδήποτε ολιγωρία δεν θα διστάσουμε να παρέμβουμε», κατέληξε.

Πηγή: Διάλογος

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.