Νέα κίτρινη προειδοποίηση για εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

Στην έκδοση νέας κίτρινης προειδοποίησης για υψηλές θερμοκρασίες για σήμερα, Δευτέρα από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 6.00 το πρωί της Τρίτης, προχώρησε η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Όπως προβλέπει σε ανάρτηση της, αναμένεται ότι η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα να ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά ενώ η ελάχιστη θερμοκρασία απόψε αναμένεται να πέσει γύρω στους 26 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού:


Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν αργά το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 32 βαθμούς στα δυτικά παράλια και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι και την Πέμπτη, παραμένοντας πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.