Νέα προϊόντα από την ΙΟΝ: Μπάρες σοκολάτας με πρωτεΐνη και Σοκοφρέτα Υγείας με Στέβια

Για περισσότερο από 85 χρόνια η ΙΟΝ προσφέρει προϊόντα απόλαυσης με την ίδια φροντίδα και αφοσίωση, καθώς και με τις υψηλότερες προδιαγραφές, γι’ αυτό άλλωστε βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων μας.

Εξελίσσεται με νέες γεύσεις που συμβαδίζουν με τις τάσεις και τις ανάγκες της εποχής παραμένοντας πιστή στις βασικές της αρχές, την ποιότητα και την γεύση.

 Έτσι η  ΙΟΝ εμπλουτίζει την γκάμα της με την προσθήκη 2 νέων προϊόντων σοκολάτας σε μορφή μπάρας, με 20% πρωτεΐνη για όσους αγαπούν την άσκηση αλλά επιθυμούν και κάτι γλυκό.


Οι πρωτεΐνες συμβάλουν στη διατήρηση και αύξηση της μυϊκής μάζας. Είναι ένα υγιεινό, γευστικό και υψηλής διατροφικής αξίας σνακ, που δίνει ενέργεια όλες τις ώρες της ημέρας και για κάθε αθλητική δραστηριότητα.  Διαθέσιμες σε δύο γεύσεις ΙΟΝ PROTEIN Bar Φουντούκι, με σοκολάτα γάλακτος, nougat φουντουκιού και crisp rice και ΙΟΝ PROTEIN Bar Καρύδα με σοκολάτα γάλακτος, nougat καρύδας και crisp rice.

Και για όλους αυτούς που αγαπάνε την τραγανή γεύση της Σοκοφρέτας, αλλά αποφεύγουν τη ζάχαρη, υπάρχει κάτι νέο που θα ενθουσιάσει. Η ΙΟΝ παρουσιάζει την ΙΟΝ Σοκοφρέτα Υγείας με Στέβια (χωρίς προσθήκη ζάχαρης).

Η πλούσια γεύση της μαύρης σοκολάτας ΙΟΝ και η φυσική γλυκαντική δράση του φυτού Στέβια, συνυπάρχουν αρμονικά πάνω σε τραγανές στρώσεις βάφλας.


H ΙΟΝ εισάγεται και διανέμεται στην Κύπρο από την Εταιρεία Laiko Cosmos Trading Ltd.

http://www.laikocosmos.com/

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.