Νέα «πυρά» ΑΚΕΛ κατά Αναστασιάδη-Αβέρωφ-Χριστοδουλίδη για το Κυπριακό

Εάν εγκαταλείψουμε τη λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε στη διχοτόμηση, τόνισε μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού.

Πρόσθεσε ότι με τη στάση και τις παλινδρομήσεις του ο Νίκος Αναστασιάδης, μαζί με τους Νίκο Χριστοδουλίδη και Αβέρωφ Νεοφύτου, που του έδωσαν κάλυψη και είναι πολιτικά συνεργοί του, χάσαμε την αξιοπιστία μας διεθνώς και επιτρέψαμε στην Τουρκία να προβάλλει πλέον τη θέση για τη λύση δυο κρατών.

Υπέδειξε ότι η ΕΔΕΚ έχοντας τη συγκεκριμένη θέση εναντίον της λύσης ΔΔΟ υποστηρίζει έναν υποψήφιο ο οποίος δεν έχει ξεκάθαρη θέση στο Κυπριακό.

Ο κύριος Δαμιανού επέκρινε τον Νίκο Χριστοδουλίδη ότι κρύβεται πολιτικά και δεν ξεκαθαρίζει τη θέση του στο Κυπριακό. Υπενθύμισε ότι στηρίζεται από τα κόμματα της ΕΔΕΚ και της Αλληλεγγύης που τάσσονται κατά της λύσης της ΔΔΟ, από το ΔΗΚΟ στηρίζει λύση ΔΔΟ με το σωστό περιεχόμενο, αλλά και από παράγοντες του πιο σκληρού απορριπτικού μετώπου.

Είναι απορίας άξιο πως πορεύεται ένας πολιτικός που δεν έχει ξεκάθαρη θέση για τη λύση του Κυπριακού, τόνισε ο κος Δαμιανού.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.