Άλλες πέντε προσθήκες αναμένεται ότι θα γίνουν στη Νέα Σαλαμίνα για να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός.

Δύο κεντρικοί αμυντικοί, ένας μέσος, ένας ακραίος επιθετικός και επιθετικός είναι αυτοί που με βάση το πλάνο του Σάββα Πουρσαϊτίδη θα πρέπει να αποκτηθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ελλαδίτης τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του έχουν εντοπίσει κάποιους ποδοσφαιριστές και δεν αποκλείεται τις αμέσως επόμενες ημέρες να προκύψει και ανακοίνωση.

Προτεραιότητα για απόκτηση ποδοσφαιριστή δεν προκύπτει, αφού ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας μελετά διεξοδικά ποδοσφαιριστές για τις προαναφερθείσες θέσεις. Μάλιστα, επιδίωξη είναι να ολοκληρωθεί, αν αυτό γίνει κατορθωτό, το ρόστερ πριν η ομάδα αναχωρήσει για το εξωτερικό, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Από εκεί και πέρα σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η παραχώρηση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού, Ρομάν Γκολομπάρτ, στην ισραηλινή Μακάμπι Νετάνια. Η Νέα Σαλαμίνα θα βάλει στα ταμεία της ένα σεβαστό πόσο με την παραχώρησή του.

Σε μία άλλη εξέλιξη τη Δευτέρα το μεσημέρι στα πλαίσια δημοσιογραφικής διάσκεψης στο «Αμμόχωστος» θα παρουσιαστούν τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας για τη νέα χρονιά.