Νέα Σαλαμίνα: Καταγγέλλει Αναστασίου και ζητά συνάντηση με αρχιδιαιτητή

Έλα στο Google News

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νεας Σαλαμίνας ενημερώνει ότι μετά από έκτακτη συνεδρία του σήμερα Σάββατο 29/8 για το θέμα της διαιτησίας για τις 2 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος αλλά και για την γενικότερη αντιμετώπιση της ομαδας μας αποφάσισε τα εξης :
1. Να δημοσιοποιήσει όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις που έγιναν σε βάρος της ομάδας μας.
2. Να ζητήσει συνάντηση με την επιτροπή διαιτησίας και τον Αρχιδιαιτητη με θέμα την διαιτησία των δύο πρώτων αγωνιστικών.
3. Να ζητήσει συνάντηση με τον σύνδεσμο διαιτητών για την απαράδεκτη συμπεριφορά μέλους του.
4. Να προβεί σε καταγγελία κατά του διαιτητή Γιάννη Αναστασίου που ήταν ορισμένος να διαιτητεύσει τον χθεσινό μας αγώνα.

Μας λυπεί ταυτόχρονα το γεγονός ότι η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ είναι το μοναδικό σωματείο που έχει πληρώσει τίμημα της μη αδειοδότησης σταδίων, και δεν έχει αγωνιστεί στην έδρα του την 1η αγωνιστική σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ομάδες όπου τα γήπεδα τους είχαν εξασφαλίσει κανονικά την αδειοδότηση τους.

Δυστυχώς μετά την ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας και μετά από την γενικότερη στάση μας στα θέματα διαιτησίας φαίνεται ότι εκλαμβάνεται ως αδυναμία η μη τοποθέτηση μας για τα θέματα αυτά.

Η στήριξη μας προς την Κυπριακή διαιτησία δεν είναι λευκή επιταγή, και ούτε πρόκειτε να ανεχθεί ούτε συμπεριφορές ούτε εχθρικές διαιτησίες η Διοίκηση του σωματείου μας.
Διαβεβαιώνουμε ότι σε καμία περίπτωση δε θα αφήσουμε το σωματείο μας που με κόπους και θυσίες Σαλαμιναίων καταφέραμε να το φτάσουμε εδώ, απροστάτευτο.

Καλούμε τον κόσμο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ σε μαζική συσπείρωση και συστράτευση γύρω από το σωματείο μας, προστατεύοντας την μεγάλη ιδέα που γεννήθηκε στην αγαπημένη Αμμόχωστο κρατώντας ψηλά το λάβαρο της αξιοπρέπειας.

Υ.Γ. Η ανακοίνωση μας δεν έχει σχέση με τους αντιπάλους της ομάδας μας στις 2 πρώτες αγωνιστικές, ομάδες τις οποίες σεβόμαστε και διατηρούμε άριστες σχέσεις.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι μετά από έκτακτη συνεδρία του σήμερα…

Gepostet von Nea Salamis Ammochostos A.C. am Samstag, 29. August 2020

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.