Νέα Σαλαμίνα: Πρώτες αξιολογήσεις για προπονητή

Εντολή στον Τεχνικό Διευθυντή, Μάκη Παπαϊωάννου, να ξεκινήσει την διαδικασία εξεύρεσης προπονητή, έδωσε η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας. Μετά την αποχώρηση του Ελλαδίτη προπονητή, Σάββα Πουρσαϊτίδη, στη Νέα Σαλαμίνα προχωρούν τάχιστα στην εξεύρεση  αντικαταστάτη του.

Ο Μάκης Παπαϊωάννου όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ήδη έχει κάνει τις πρώτες αξιολογήσεις με βάση το προφίλ που θέλει να έχει ο νέος προπονητής στην ομάδα. Αφού ολοκληρώσει την διαδικασία αναμένεται ότι από εβδομάδας θα καταθέσει τις εισηγήσεις του στο Δ.Σ. το οποίο θα λάβει και την τελική απόφαση. 


Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο ότι η ομάδα τη νέα χρονιά δεν θα είναι η ίδια με την φετινή. Οι μαζικές αποχωρήσεις θ’ αλλάξουν τα πάντα. Πέραν από την αποχώρηση του Σάββα Πουρσαϊτίδη, υπενθυμίζουμε ότι φεύγει και ο βοηθός προπονητής, Κωνσταντίνος Μηνά. Επιπλέον από τους ποδοσφαιριστές έφυγαν ήδη οι Ελουντού και Κορέια. Ακολουθεί ο Κίνγκσλεϊ, που αποχαιρέτισε και αυτός μέσω μηνύματος σε ΜΚΔ. Υπενθυμίζουμε ότι αποχωρεί και ο Ιωάννης Κωστή που μετακομίζει στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Στα θετικά για τη Νέα Σαλαμίνα η παραμονή του Κύπριου τερματοφύλακα, Τάσου Κίσσα ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα την φετινή σεζόν. Πάντως από πλευράς Διοίκησης δεν ανησυχούν για τις μαζικές αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ καθώς έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στον Τεχνικό Διευθυντή, Μάκη Παπαϊωάννου.