Νέα Σαλαμίνα: Τρίτος τερματοφύλακας ο Ονησιφόρου

Ο Κύπρος Ονησιφόρου θα συμπληρώνει την τριάδα τερματοφυλάκων της Νέας Σαλαμίνας για την περίοδο 2020-2021. Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με τον 27χρονο (7/11/1993) Κύπριο ποδοσφαιριστή και τον καλωσόρισε στην ομάδα.

Ο Ονησιφόρου συμμετέχει στην προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» και ο Πάμπος Χριστοδούλου τον χρησιμοποίησε σε αρκετά παιχνίδια. Η αξιολόγηση του Κύπριου τεχνικού ήταν θετική, λαμβάνοντας υπόψιν την υπογραφή συμφωνίας με τον σύλλογο. 


Εισιτήρια για το φιλικό

Στο μεταξύ, η διοίκηση ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης 500 εισιτηρίων για το φιλικό παιχνίδι με την Αλκή, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (19:00) στο «N. Papas Group Αμμόχωστος-Επιστροφή». Η τιμή καθορίστηκε σε 10 ευρώ και σύμφωνα με τη  σχετική ανακοίνωση οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας που θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι θα πρέπει να κρατήσουν τη θέση τους επικοινωνώντας με τα γραφεία του σωματείου (τηλ. 24663090) ή με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο e-mail info@neasalamina.com μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα (ωράριο 09:00-13:00 και 15:00-18:00). Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου έχουν οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας, μέχρι σήμερα το απόγευμα (18:00). Σημειώνεται ότι θα ανοίξει η κεντρική κερκίδα του γηπέδου μόνο για τους οπαδούς της Νέας Σαλαμίνας. Τα εισιτήρια θα παραλαμβάνονται από το Red Shop πριν από τον αγώνα.

Για αποφυγή ταλαιπωρίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριο τους μέσω του συνδέσμου https://online.theasis.cy.net/ticketonline/salamina/gr/tickets/, από το απόγευμα της Δευτέρας 10 Αυγούστου.