Νέα Σαλαμίνα: Βγαίνει το πλάνοΗ εμφάνιση της Νέας Σαλαμίνας στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα δεν ικανοποίησε τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, που είδε τους ποδοσφαιριστές του να υποπίπτουν σε αρκετά λάθη που στοίχισαν στην ομάδα. Για αυτόν το λόγο δεν αποκλείεται να δούμε αλλαγές στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων», ενόψει της αναμέτρησης της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Πάφο.

Ο συγκεκριμένος αγώνας θα ανοίξει την αυλαία της αγωνιστικής αφού θα γίνει αύριο στις 19:00 στο «Στέλιος Κυριακίδης». Ενδεχόμενη ισοπαλία θα έχει διπλό όφελος για την ομάδα της Αμμοχώστου, αφού θα πλησιάσει ξανά τις ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα στη βαθμολογία, ενώ παράλληλα θα πάρει και ένα σημαντικό προβάδισμα στη βαθμολογία απέναντι στην αντίπαλό της. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα επιδιώξει η ομάδα της Αμμοχώστου και δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις στην ενδεκάδα που θα βελτιώσουν την εικόνα της Νέας Σαλαμίνας. 


Αγωνιστικά έχουμε μια επιστροφή και μια απουσία σε σχέση με το παιχνίδι στη Λεμεσό. Ο Νουρ συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών, ενώ ο Μαριάνοβιτς που εξέτισε την ποινή του θα επιστρέψει. Ο Μαουρίσιο πέρασε από νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του και αναμένεται να μείνει ξανά εκτός.

Χρίστος Αποστολίδης