Νέα σειρά γιαουρτιών Koko Dairy Free

Μετά την επιτυχία που σημείωσε το γάλα καρύδας,  Koko Dairy Free λανσαρίστηκε αυτές τις μέρες μια συναρπαστική σειρά  Koko Dairy Free γιαουρτιών.

Η κυκλοφορία των γιαουρτιών KokoDairyfreeήταν επιβεβλημένη καθώς  όλο και περισσότεροι καταναλωτές προτιμούν μια  εναλλακτική πρόταση γιαουρτιών από μη γαλακτοκομικά προϊόντα, απαλλαγμένα από αλλεργιογόνα,  εκπληκτικά όμοια στη γεύση  με αυτή των γαλακτοκομικών γιαουρτιών.

Η σειρά των γιαουρτιών Koko Dairy Free, χωρίς γαλακτοκομικά συστατικά,  χωρίς σόγια και χωρίς  αλλεργιογόνα, παρασκευάζεται από  φρεσκοσυμπιεσμένη κρέμα καρύδας για μεταξένια, απαλή και κρεμώδη υφή και υφίσταται ζύμωση  με ζωντανές, μη γαλακτοκομικές  καλλιέργειες, για αυθεντική γεύση γιαουρτιού. Τα γιαούρτια  Koko Dairy Free με φρούτα,  περιέχουν  ώριμα κομμάτια φρούτων και φυσικές γεύσεις φρούτων.

Η ολοκληρωμένη σειρά γιαουρτιών Koko Dairy Free διατίθεται σε αυθεντική γεύση γιουρτιού, σε γιαούρτι με φράουλα, καρύδα και λεμόνι, με βατόμουρα, με ροδάκινα  και φρούτα του πάθους.

Η νέα σειρά έχει ένα διατροφικό προφίλ,  που είναι πολύ παρόμοιο με αυτό του γαλακτοκομικού  γιαουρτιού και περιέχει επιπρόσθετο ασβέστιο και βιταμίνες. Έτσι, για πρώτη φορά οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα μη γαλακτοκομικό και μη αλλεργιογόνο προϊόν, χωρίς να κάνουν οποιαδήποτε θυσία σε διατροφική αξία και να μπορούν συγχρόνως να απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα της καρύδας.

 

Η καρύδα είναι ένα τροπικό φρούτο γεμάτο βιταμίνες, μέταλλα και υγιή λιπαρά. Τα λιπαρά οξέα μεσαίας αλυσίδας που περιέχει,  διαλύονται γρήγορα στο σώμα χωρίς να αποθηκεύονται και  διοχετεύουν ενέργεια. Θεωρούνται επίσης ότι έχουν αντιβακτηριακές και αντιμικροβιακές ιδιότητες και βοηθούν στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου.

 

Η εμπειρία στη συγκομιδή των καρύδων στο κατάλληλο στάδιο ωριμότητας τους  έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας με βάση την καρύδα, Η νέα σειρά γιαουρτιών  έχει υπέροχη γεύση και αποτελεί μία ιδανική εναλλακτική λύση στο γαλακτοκομικό γιαούρτι, κατάλληλη για χορτοφάγους, για άτομα μη ανεκτικά στη γλουτένη ή στη λακτόζη και για άτομα με κοιλιοκάκη και αλλεργία στους ξηρούς καρπούς.

 

Το γάλα Koko Dairy Free ήταν η πρώτη σειρά γαλακτοκομικών προϊόντων που βασίστηκε σε καρύδες και κυκλοφόρησε  για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Φεβρουάριο του 2010.

 

Στην Κύπρο, τα προϊόντα  Koko Dairy Free, εισάγονται από την Εταιρεία KypropharmLtd

www.kokodairyfree.com

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.