Νέα σύσκεψη σήμερα το πρωί των απεργών στα λεωφορεία Λευκωσίας-Αποφασίζουν για συνέχιση ή άρση απεργιακών μέτρων

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

Κοινή Γενική Συνέλευση μελών πραγματοποιούν σήμερα Πέμπτη οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων Λευκωσίας στην εταιρεία Cyprus Public Transport για να αποφασίσουν κατά πόσον θα άρουν τα απεργιακά μέτρα για να προσέλθουν σε διάλογο.

Η κοινή ΓΣ των συντεχνιών των εργαζομένων, ΣΕΚ και ΠΕΟ, θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 στα κεντρικά γραφεία της ΠΕΟ, στην Λευκωσία.

Σε περίπτωση που οι εργαζόμενοι ταχθούν υπέρ της άρσης των απεργιακών μέτρων, οι εκπρόσωποι των συντεχνιών των εργαζομένων θα προσέλθουν σε διάλογο στον οποίο έχουν προσκληθεί από τους Υπουργούς Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιάννη Καρούσο και Ζέτα Αιμιλιανίδου, αντίστοιχα.

Εξάλλου, σε ανακοίνωση, η Cyprus Public Transport εκφράζει “απολογίες προς το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία που υφίσταται εξαιτίας της απεργίας των οδηγών λεωφορείων στη Λευκωσία, η οποία παραμένει σε εξέλιξη”.

Αναφέρει επίσης ότι προχθές, αφότου τερματίστηκε η απεργιακή κινητοποίηση των συντεχνιών των εργαζομένων στη Λάρνακα, συναντήθηκε με τους εργαζομένους και τις συντεχνίες, παρουσία του Υπουργού Μεταφορών καθώς και της Υπουργού Εργασίας και μέχρι το τέλος της ημέρας είχαν καταλήξει σε μία από κοινού συμφωνία.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.