Νεαρός μετρά το πέος του και καταλήγει με καλώδιο USB στην ουρήθρα

Ένας Βρετανός έφηβος κατέληξε στο χειρουργικό τραπέζι αφού ένα καλώδιο USB εισήχθη στο πέος καθώς το χρησιμοποίησε ως μεζούρα. Ο νεαρός άρχισε να ουρεί αίμα, και οι γονείς του έσπευσαν να τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Κατά την εξέταση του 15χρονου, οι γιατροί στο University College Hospital του Λονδίνου είδαν ότι το καλώδιο είχε σφηνώσει στο όσχεό του, σαν να ήταν ένας καθετήρας. Η ακτινογραφία αποκάλυψε ότι είχε ένα πραγματικό εξόγκωμα μέσα στα γεννητικά του όργανα.

Ο έφηβος παραδέχτηκε στους γιατρούς ότι είχε τοποθετήσει το καλώδιο του USB στην ουρήθρα του για να μετρήσει το μήκος του πέους του «από σεξουαλική περιέργεια» και είχε προσπαθήσει να το βγάλει μόνος του.

Για να αφαιρεθεί το USB οι γιατροί έπρεπε να κάνουν μια τομή μεταξύ του πέους και του πρωκτού του ασθενούς.

Τι είναι η στένωση της ουρήθρας
Η ουρήθρα είναι ένας ελαστικός σωλήνας από τον οποίο βγαίνουν τα ούρα από την κύστη κατά την ούρηση. Στους άνδρες, η ουρήθρα διέρχεται μέσω του πέους και μεταφέρει το σπέρμα και τα ούρα. Η στένωση είναι μια παθολογική αιτία που έχει ως αποτέλεσμα τη δραστική μείωση του εύρους του. Μπορεί να προκληθεί είτε από κακώσεις και βλάβες, ατυχήματα ή καθετηριασμό, αν δεν είναι μια εκ γενετής πάθηση.
Τα συμπτώματα της στένωσης
Τα συμπτώματα που μπορεί να εμφανίσει ένας άντρας με στένωμα ουρήθρας είναι:
– Μειωμένη ροή ούρων
– Δυσκολία στην έναρξη της ούρησης
– Ούρηση με διχαλωτή ροή
– Συχνουρία

– Τσούξιμο ή πόνος κατά την ούρηση

Κίνδυνος για λοιμώξεις
Σε συνέντευξή του στη Daily Mail, ο ανδρολόγος Amr Raheem προειδοποίησε ότι η εισαγωγή αντικειμένων στο πέος μπορεί να προκαλέσει σοβαρές λοιμώξεις που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι ικανές να οδηγήσουν σε νέκρωση ιστών ή ακόμη και σηψαιμία, ειδικά σε άτομα με χαμηλή ανοσία.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.