Νέες αποκαλύψεις για υποκλοπές και παρακολουθήσεις: Για ψιθήρους και σκιές κάνει λόγο ο Εκπ. Τύπου του ΔΗΣΥ

Δεν υπάρχει καμία διασύνδεση μεταξύ των όσων εκτυλίσσονται στην Ελλάδα με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην Κύπρο αναφορικά με τις υποκλοπές και παρακολουθήσεις, υποστηρίζει ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου.

Μιλώντας στον Άστρα ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, κληθείς να σχολιάσει δημοσίευμα της εφημερίδας το Βήμα των Αθηνών που εμπλέκει τον ΔΗΣΥ με το ζήτημα, έκανε λόγο για ψίθυρους και σκιές. Είπε πως δεν υπάρχει πρόθεση από πλευράς Δημοκρατικού Συναγερμού για μικροπολιτική, αφήνοντας αιχμές εναντίον του ΑΚΕΛ. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι δεν υπάρχει καμία σύνδεση του ΔΗΣΥ με το ζήτημα των παρακολουθήσεων.

Σχετικά με την αναφορά σε δημοσίευμα στον ελλαδικό τύπο, ότι ο Σαχάκ Αβνί είχε αναλάβει την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας στα γραφεία του ΔΗΣΥ, ο κ. Δημητρίου σημείωσε ότι πρόκειται για μία εκ των εταιρειών που έβαζε κάμερες, και με την οποία ο ΔΗΣΥ δεν συνεργάζεται πλέον.

Σήκωσε το γάντι ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Ανδρέας Πασιουρτίδης και απάντησε πως κάθε φορά που ο ΔΗΣΥ δεν έχει κάτι να απαντήσει, κάνει λόγο για μικροπολιτική και στείρα αντιπολίτευση. Πρόσθεσε ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός υποβαθμίζει τις πληροφορίες που υπάρχουν και διερωτήθηκε εάν το Βήμα των Αθηνών και τα Νέα των Αθηνών παίρνουν γραμμή από το ΑΚΕΛ.

Ο κ. Πασιουρτίδης υπέδειξε πως όταν η αρμόδια Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου αποφασίζει να επισκεφθεί τις χώρες που συνδέονται με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και κάποιοι επιμένουν ότι δεν υπάρχει διασύνδεση της Κύπρου με το ζήτημα, τότε υπάρχει διαφορετική ανάγνωση του θέματος.

Τόνισε πως το ΑΚΕΛ, και με την εγγραφή του ζητήματος στην Επιτροπή Νομικών, θα προσπαθήσει να διαφωτίσει και την κοινή γνώμη.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.