Νέες γεύσεις από την σειρά ION Στέβια και ΙΟΝ DARK με την υπογραφή της ΙΟΝ!

Η ΙΟΝ,  μας εύχεται καλή χρονιά με νέες αφίξεις από την σειρά ΙΟΝ Στέβια και ΙΟΝ Dark κάνοντας την ήδη μεγάλη γκάμα της ακόμα πιο πλούσια και απολαυστική.

Οι νέες αφίξεις που μπορούμε να απολαύσουμε είναι:

Σοκολάτα Γάλακτος Φουντουκιού με Στέβια, 60γρ

Η νέα δημιουργία συνδυάζει την αγαπημένη γεύση γάλακτος με φουντούκια με φυσικά γλυκαντικά στέβια, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς γλουτένη.

ΙΟΝ Dark με βιολογικό πορτοκάλι, 90γρ

H ΙΟΝ Dark με βιολογικό πορτοκάλι, συνδυάζει την αρωματική γεύση πορτοκαλιού με την έντονη γεύση της σοκολάτας. Τα κομμάτια πορτοκαλιού που περιέχει είναι 100% φυσικά χωρίς πρόσθετα, από φρούτα πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας.  Ένας νέος συνδυασμός ανώτερης ποιότητας που θα γίνει η  αγαπημένη μας γεύση.

ΙΟΝ Dark  με πράσινο τσάι και μοσχολέμονο (lime), 90γρ

Η ΙΟΝ DΑRΚ με πράσινο τσάι και μοσχολέμονο (lime), συνδυάζει την αντιοξειδωτική δράση  που έχει το πράσινο τσάι  με την αντιοξειδωτική ιδιότητα του κακάο.  Η  νέα αυτή γεύση είναι πλούσια σε διατροφικά οφέλη, αλλά και εξαιρετική σε άρωμα.

Ion Dark New Flavours_

Την ίδια στιγμή, η αγαπημένη μας ΙΟΝ σοκολάτα,  μέσω της σελίδας της στο facebook αλλά και στο ραδιόφωνο,  διεξάγει εβδομαδιαίους διαγωνισμούς όπου οι νικητές κερδίζουν κουτιά με πολλές ΙΟΝ σοκολάτες.

Για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό αλλά και για όλα όσα θέλετε να μάθετε για την αγαπημένη σας ΙΟΝ, επισκεφθείτε την σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/IONgiapanta/

Τις νέες αφίξεις της ΙΟΝ θα τις βρείτε σε υπεραγορές και περίπτερα.

Οι σοκολάτες ΙΟΝ εισάγονται και διανέμονται από την Laiko Cosmos Trading Ltd.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.