Νέες Mini Pizzas από την Goodfella’s.

Κρατώντας την ίδια μυστική συνταγή και τη γεύση της σπιτικής νοστιμιάς που την έχει καθιερώσει στο τραπέζι της οικογένειας και της παρέας, η αγαπημένη σε όλους, κατεψυγμένη πίτσα Goodfella’s τώρα έρχεται κοντά σας και σε mini μέγεθος! Σε δύο υπέροχες γεύσεις, 4 Τυριά και Πεπερόνι, διατηρεί παρά το μικρό της μέγεθος, την ίδια αξεπέραστη γεύση της Goodfella’s.

Για τους λάτρεις της πίτσας, οι mini Goodfella’s είναι εδώ για κάθε ώρα της ημέρας. Για τους μικρούς μας φίλους που λαχταρούν μια μικρή απόλαυση μετά το σχολείο. Για σένα που χρειάζεσαι ένα ελαφρύ σνακ το βράδυ. Ιδανικό μέγεθος για κάθε γούστο. Έτσι κάθε φορά που βάζετε στο φούρνο μια mini πίτσα Goodfella’s θα έχετε σε  μόνο 10 λεπτά ένα γρήγορο, χορταστικό και ποιοτικό σνακ.

Η πίτσα Goodfella’s παρασκευάζεται στην Ιρλανδία από το 1993 ακολουθώντας την ίδια Αμερικάνο-Ιταλική συνταγή, πιστή στον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής της πίτσας.

Το κύριο συστατικό της Goodfella’s Pizza είναι ο σεβασμός στον καταναλωτή. Όλες οι πίτσες Goodfella’s, χρησιμοποιούν υψηλής ποιότητας συστατικά, χωρίς τεχνητά χρώματα, ακριβώς όπως θα την φτιάχνατε κι εσείς. Η ζύμη κάθε πίτσας φτιάχνεται ξεχωριστά και ανοίγεται στο στρογγυλό σχήμα μία προς μία. Η σάλτσα ντομάτας ετοιμάζεται και χρησιμοποιείται αυθημερόν με τη μυστική οικογενειακή συνταγή Goodfella’s. Όλες οι πίτσες ψήνονται πάνω σε αυθεντική ιταλική πέτρα και καταψύχονται αμέσως για να διατηρούν αναλλοίωτη τη φρεσκάδα και τη γεύση τους. Από την πρώτη πίτσα, μέχρι και σήμερα, η Goodfella’s προσφέρει την ίδια ποιότητα και θρεπτική αξία σε κάθε κομμάτι πίτσας.

Τις νέες Mini Pizza’s Goodfella’s θα τις βρείτε στα ψυγεία των υπεραγορών, σε πρακτικές συσκευασίες των τεσσάρων τεμαχίων με συνολικό βάρος 372γρ.

Εισάγονται και διανέμονται στην Κύπρο από την εταιρεία Laiko Cosmos Trading Ltd.

Ψάξτε την επιλογή της αρεσκείας σας, τώρα και σε mini νοστιμιά.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy