Νεκρός ο σκύλος που εντοπίστηκε σε πηγάδι – Έντονος ο Κεττής, ζητά λήψη μέτρων

Φωτογραφία αρχείου

Νεκρός είναι ο σκύλος που εντοπίστηκε σε πηγάδι στη Λάρνακα, αφού καταπλακώθηκε από όγκους χώματος και πέτρων. Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε προληπτικά ο πυροσβέστης ο οποίος επιχείρησε να τον διασώσει.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, παρουσιάστηκε αρκετά έντονος και τόνισε ότι η κατάσταση έφτασε σε οριακό σημείο.

Εξηγώντας τις λεπτομέρειες για το περιστατικό, ο κ. Κεττής ανέφερε ότι αφού τηρήθηκαν όλα τα μέτρα, πυροσβέστης προσπάθησε να προσεγγίσει τον σκύλο που βρισκόταν στον πάτο πηγαδιού βάθους περίπου 25 μέτρων.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, στα έξι περίπου μέτρα, έπεσε όγκος χώματος και πέτρες στον πυροσβέστη και κατευθύνθηκαν στον πάτο του πηγαδιού, προς το μέρος του σκύλου.

«Το σκυλάκι δυστυχώς χάθηκε κάτω από όγκους χώματος και πέτρων», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τόνισε μάλιστα ότι εάν ο πυροσβέστης έφθανε και προσέγγιζε τον σκύλο, τότε θα μιλούσαμε για μια μεγάλη τραγωδία.

Ο κ. Κεττής ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα οι ανταποκρίσεις για ανοικτά και ασκέπαστα πηγάδια είναι καθημερινές και κάλεσε τις αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν σε επιθεωρήσεις. Κάλεσε επίσης τους ιδιώτες να σκεπάσουν πηγάδια που βρίσκονται στην περιοχή τους.

Τόνισε ότι ο ίδιος νιώθει πόνο για τον χαμό του σκυλιού και τόνισε ότι θέλουν να προλάβουν το κακό. «Σκεφτείτε να χάσουμε άνθρωπο», πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.