Παράθυρα/ Ορίζοντας

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Επιλογής

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, η Τακτική Γενική Συνέλευση της Πολιτιστικής Κίνησης ”ΕΠΙΛΟΓΗ”, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020, με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης. Τα μέλη ενημερώθηκαν για τις δράσεις του σωματείου το έτος που πέρασε, καθώς και τις προοπτικές για το νέο έτος, ενώ παράλληλα εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου: «Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις δυσκολίες της χρονιάς λόγω πανδημίας, αλλά και για τις δυσκολίες που αναμένεται να συνεχιστούν και την επόμενη χρονιά, γεγονός που επιβάλλει ένα νέο  σχεδιασμό της λειτουργίας του σωματείου υιοθετώντας  προτάσεις και δράσεις σε διαφορετικό  πλαίσιο. Αδιαμφισβήτητος στόχος είναι να δοθεί  συνέχεια στις πολιτιστικές δράσεις της  Επιλογής διεκδικώντας προγράμματα, αξιοποιώντας το διεθνές δίκτυο συνεργασίας  του σωματείου και ενθαρρύνοντας  δημιουργικές συνέργειες στον χώρο του πολιτισμού. Και όλα αυτά στο  οίκημα της Επιλογής που θα πρέπει να παραμείνει η στέγη και  ο  δημιουργικός  χώρος του σωματείου ,  για να  φιλοξενεί  και να στηρίζει   την πολιτιστική ανάπτυξη στην πόλη μας.»

Διοικητικό Συμβούλιο της Επιλογής: Τσιέττη Τατιάνα Πρόεδρος, Ιωαννίδης Άκης Αντιπρόεδρος, Παρμενίδου Εύη Γραμματέας, Ηλία Ειρήνη Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων,  Φούττης Κάρλος Ταμίας, Ερμογένους Ανθή, Μιτσούλας  Παναγιώτης, Ναθαναήλ Ντίνος, Βασιλείου Νίκη, Κωνσταντίνου Νικόλας και Πετρίδης Σταύρος μέλη.

2 Επιλογη

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.