Νέο δρομολόγιο προς Λάρνακα από Wizz Air Abu Dhabi

Η Wizz Air Abu Dhabi, η νεότερη αερογραμμή την Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανακοίνωσε σήμερα το δρομολόγιο από το Άμπου Ντάμπι προς τη Λάρνακα, από τις 3 Οκτωβρίου 2020, με ναύλα που ξεκινούν από €29,99.

Σύμφωνα με την εταιρεία, «το δρομολόγιο που ανακοινώθηκε θα προσθέσει 50.000 θέσεις ετησίως στο δίκτυο της Λάρνακας και θα συνδέσει την πόλη και την περιοχή με ένα νέο και συναρπαστικό ολόχρονο δρομολόγιο».

Ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Wizz Air Group Andras Rado δήλωσε εξέφρασε αισιοδοξία ότι «η Wizz Air θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αύξηση του τουριστικού τομέα της Κύπρου».

Η προσθήκη ενός ακόμη δρομολογίου της Wizz Air στο εκτεταμένο δίκτυο της αερογραμμής στην Λάρνακα, υποδηλώνει τη μακροχρόνια δέσμευση της εταιρείας στη Λάρνακα και στην Κύπρο. Τα 10 χρόνια λειτουργίας των πτήσεων της αερογραμμής, αλλά και η μεταφορά περισσότερων από 2,5 εκατομμύρια επιβατών από και προς τη Λάρνακα, αποδεικνύουν ότι η Wizz Air προσφέρει πολύ ανταγωνιστικές και δημοφιλείς υπηρεσίες στο νησί, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι ήδη βρίσκεται σε εφαρμογή μια σειρά από βελτιωμένα μέτρα υγιεινής, για να διασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια των πελατών και του πληρώματος της. Μεταξύ άλλων, καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από το πλήρωμα και τους επιβάτες, ενώ το πλήρωμα καμπίνας απαιτείται να φορά και γάντια. Επίσης, τα αεροσκάφη της Wizz Air απολυμαίνονται και απολυμαντικά μαντηλάκια παραδίδονται σε κάθε επιβάτη κατά την είσοδό του στο αεροσκάφος.

Επίσης, με την προσθήκη της υπηρεσίας WIZZ Flex, οι επιβάτες μπορούν να τροποποιήσουν την κράτηση τους.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.