Νέο, εξελιγμένο διαδικτυακό πρόσωπο για την ΕΚΟ Κύπρου

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Με νέα, μοντέρνα και ανανεωμένη προσέγγιση, η επίσημη ιστοσελίδα της ΕΚΟ www.eko.com.cy, είναι ήδη online και στοχεύει στην εύκολη πλοήγηση των χρηστών, αλλά και τη γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες, σχετικές με την Εταιρεία.

Βελτιωμένη, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά, η νέα ιστοσελίδα της ΕΚΟ διαθέτει αναβαθμισμένο τρόπο παρουσίασης των πρατηρίων της εταιρείας, σε όλη την Κύπρο.

Εντοπισμός πρατηρίων, μέσω χάρτη

Eko

Μέσω διαδραστικού χάρτη, με σύνδεση google maps, ο χρήστης μπορεί να εντοπίσει την ακριβή τοποθεσία του κάθε πρατηρίου. Παράλληλα, μπορεί να δει τόσο τις υπηρεσίες, όσο και τα προϊόντα που προσφέρονται στο κάθε πρατήριο.

Εντοπισμός πρατηρίων με βάση τις υπηρεσίες/ προϊόντα που προσφέρονται.
Μέσω του διαδραστικού χάρτη, ο χρήστης μπορεί, επιλέγοντας το προϊόν ή την υπηρεσία που αναζητά, να απομονώσει τα πρατήρια που προσφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία. Έτσι, ο κάθε πελάτης θα μπορεί να κάνει την επίσκεψή του στο πρατήριο αποτελεσματική, με βάση τις ανάγκες του.

Στη νέα ιστοσελίδα της ΕΚΟ, περιλαμβάνονται πληροφορίες για την οργάνωση της εταιρείας, τις δραστηριότητες, την πορεία και τη φιλοσοφία της. Παράλληλα, ο επισκέπτης στη σελίδα μπορεί να παρακολουθήσει τις ενέργειες Μάρκετινγκ, προώθησης αλλά και τις ενέργειες κοινωνικής ευθύνης, μέσα από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό και τις τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Η νέα ιστοσελίδα www.eko.com.cy στοχεύει στην καλύτερη εμπειρία του πελάτη αλλά και στην ευκολότερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση και πληροφόρησή του σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει η ΕΚΟ.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.