Νέο ρεκόρ θανάτων από κορωνοϊό στην Αίγυπτο το τελευταίο 24ωρο με 29 θύματαΝέο ημερήσιο ρεκόρ θανάτων από κορωνοϊό κατά το τελευταίο 24ωρο κατέγραψε η Αίγυπτος, με 29 θύματα από COVID-19, και τον συνολικό αριθμό τους να ξεπερνά τα 764 άτομα.

Παράλληλα, με 752 νέες επιβεβαιωμένες κρουσμάτων κορωνοϊού, στους 17.265 ανέρχονται συνολικά οι άνθρωποι που μολύνθηκαν στη Χώρα του Νείλου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας, 4.807 άτομα έχουν αναρρώσει πλήρως ενώ 5.366 άτομα παρουσιάζονται αρνητικά στα τεστ για τον COVID-19.

Παράλληλα, η Αίγυπτος έχει σκληρύνει από χθες που ξεκίνησε η εορτή “Αΐντ Ελ Φιτρ”, η οποία ακολουθεί το μήνα του Ραμαζανίου, και μέχρι την Παρασκευή 29 Μαΐου, τα προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, περιορίζοντας για 4 ακόμη ώρες την κυκλοφορία των οχημάτων από τις 5 μ.μ. έως τις 6 π.μ. και μόνον εντός της ίδιας γεωγραφικής περιφέρειας, κλείνοντας τα εμπορικά κέντρα, τα καταστήματα, τις πλαζ, τα πάρκα και διατηρώντας κλειστά τα εστιατόρια, τις εκκλησίες και τα τεμένη.