Η δεύτερη φοβερή οικογενειακή τραγωδία της σημερινής μέρας στην άσφαλτο γράφτηκε νωρίς το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Ριζοελιάς όπου βρήκε τραγικό θάνατο 5χρονο παιδάκι το οποίο επέβαινε σε αυτοκίνητο με τους γονείς του και τα δύο ανήλικα αδέλφια του, 7 και 9 ετών. Το τροχαίο συνέβη στην κατεύθυνση από Αγία Νάπα προς Ριζοελιά, παρά την έξοδο προς Αραδίππου και Αβδελλερό λίγες εκατοντάδες μέτρα πριν τον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες το 5χρονο κοριτσάκι έχει ξεψυχήσει ενώ η 35χρονη μητέρα και τα δύο άλλα ανήλικα είναι τραυματισμένοι όπως και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου με το οποίο έγινε η σύγκρουση.

Όπως πληροφορούμαστε, οδηγός του αυτοκινήτου που κτύπησε το όχημα της τραγικής οικογένειας είναι πρόσωπο από τη Βουλγαρία το οποίο θα συλληφθεί. Σύμφωνα με την πρώτη εξέταση της σκηνής, ο οδηγός του σαλούν αυτοκινήτου, κτύπησε από πίσω το διπλοκάμπινο αυτοκίνητο το οποίο ανατράπηκε βίαια και μετατράπηκε κυριολεκτικά σε άμορφη μάζα σιδερικών ενώ το ύποπτο όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές μόνο στο μπροστινό μέρος.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο αυτοκινητόδρομος Αμμοχώστου – Λάρνακας στην κατεύθυνση προς Λάρνακα παραμένει προσωρινά κλειστός λόγω του δυστυχήματος το οποίο συνέβη στις 2.40 το απόγευμα.

Οι οδηγοί καλούνται όπως εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου στην έξοδο προς Ορόκλινη και να κατευθύνονται στον παλαιό δρόμο Αμμοχώστου – Λάρνακας.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο της σύγκρουσης και στην ευρύτερη περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας.

36259850_2141432025900865_5255708513262370816_n

Τάσος Περδίος