Νεοφυτίδης: «Από σύμπτωση δεν θρηνήσαμε θύματα – Λιποθύμησαν ποδοσφαιριστές…» (ηχητικό)

«Βολές» στον ΚΟΑ για εγκληματική αμέλεια

Από σύμπτωση δεν θρηνήσαμε θύματα με ποδοσφαιριστές να καταρρέουν στο γήπεδο λόγω των ψηλών θερμοκρασιών μέσα στις οποίες καλούνται να παίζουν, ανέφερε στον ΑΣΤΡΑ ο Πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης.

Κατήγγειλε ότι από τον περασμένο Απρίλιο ο ΚΟΑ προσπαθεί να εγκρίνει σχετικό πρωτόκολλο που του παραδόθηκε έτοιμο από τον ΠΑΣΠ, χωρίς όμως να προωθείται το θέμα.

Την ίδια στιγμή, ανέφερε, ο ΚΟΑ αγνοεί τις παραινέσεις των εμπειρογνωμόνων του και δεν προχωρεί να πάρει αποφάσεις, ενώ διερωτήθηκε που ξοδεύονται τα κονδύλια για τον αθλητισμό.

Ο κ. Νεοφυτίδης κατήγγειλε ότι το Πρωτόκολλο δεν προωθείται λόγω οικονομικών συμφερόντων. Καταλόγισε στον ΚΟΑ εγκληματική αμέλεια, τονίζοντας ότι τα γήπεδα για όλα τα αθλήματα είναι απαρχαιωμένα, ακατάλληλα και χωρίς εξαερισμούς.

Κατήγγειλε ότι ακόμη και το περασμένο Σάββατο λιποθύμησαν ποδοσφαιριστές λόγω των ψηλών θερμοκρασιών.

Επίσης, ανέφερε, ότι και οι νοσηλευτές που βρίσκονται στα γήπεδα είναι φοιτητές που δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη την εκπαίδευσή τους.

Κληθείς να σχολιάσει την απουσία πρωτοκόλλου, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ότι το θέμα αναμένεται να εξεταστεί σε σημερινή συνεδρία του Οργανισμού.

Το ηχητικό με όλα όσα ανέφερε ο κ. Νεοφυτίδης:

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy