Νέοι τριγμοί στην Αγγλική Σχολή – Καταγγελίες για προσπάθειες παράνομων απολύσεων από τον Διευθυντή

Ανησυχία για ενέργειες του Διευθυντή της Αγγλικής Σχολής σε σχέση με το προσωπικό της Σχολής, εκφράζει η Οργάνωση Προσωπικού της Αγγλικής Σχολής (ESSA), η οποία επικαλείται πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Διευθυντής «επιχειρεί να επιβάλει στο Διοικητικό Συμβούλιο την αυθαίρετη, αδικαιολόγητη και χωρίς προειδοποίηση παράνομη απόλυση μελών του προσωπικού, έχοντας μάλιστα καταρτίσει ΄λίστα΄ με ονόματα εργαζομένων».   

«Για ακόμη μια φορά ο Διευθυντής του Σχολείου στοχοποιώντας συγκεκριμένα μέλη του προσωπικού και της Συντεχνίας και στρεφόμενος ενάντια στους εργαζομένους στην ουσία υποσκάπτει την παράδοση αριστείας του Σχολείου και την προοπτική συνέχισης της ποιοτικής εκπαίδευσης που αυτό προσφέρει για πάνω από έναν αιώνα σε χιλιάδες μαθητές», αναφέρει σε ανακοίνωση η Οργάνωση Προσωπικού της Αγγλικής Σχολής.

Προσθέτει πως θεωρεί «απαράδεκτη και άκρως προκλητική την ενέργεια αυτή» και καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολής να τοποθετηθεί άμεσα επί του θέματος.

«Η συμπεριφορά του Διευθυντή δεν τιμά τη δημοκρατική παράδοση της Σχολής και παρεμποδίζει με τις ενέργειές του την εύρυθμη λειτουργία της Σχολής», προσθέτει.

Τέλος, η Οργάνωση Προσωπικού της Αγγλικής Σχολής αναφέρει πως «μπροστά σε μια τέτοια ενδεχόμενη εξέλιξη», ως συντεχνία, δεν μπορεί παρά να αντιδράσει με δραστικά μέτρα.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.