Νέος διαγωνισμός Lay’s

Δώσε γεύση στο ποδόσφαιρο και…. έφυγες για Champions League!

Με το μήνυμα «Δώσε γεύση στο ποδόσφαιρο» τρέχει εδώ και λίγες ημέρες ο νέος διαγωνισμός των Lay’s στην Κύπρο.

Οι καταναλωτές καλούνται να αγοράσουν τις πολυσυσκευασίες Lay’s Champion’s League με 2 φακελάκια 90γρ Αλάτι και Αλάτι & Ξύδι, να ξύσουν το κουπόνι που θα βρουν στο εσωτερικό της και να διεκδικήσουν πλούσια δώρα.

Συγκεκριμένα, ο μεγάλος τυχερός του διαγωνισμού θα κερδίσει ταξίδι στους ημιτελικούς του UEFA Champions League, που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, εισιτήρια για ποδοσφαιρικό αγώνα και διαμονή σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων για 2 άτομα. Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες διεκδικούν την ευκαιρία να κερδίσουν 10 κονσόλες PS4, 20 παιχνίδια PS4 PES2016, 25 UEFA Champions League μπάλες και 300 UEFA Champions League φανέλες.

Ο διαγωνισμός αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 13 Μαρτίου ή με την εξάντληση των αποθεμάτων. Η εξαργύρωση του μεγάλου βραβείου μπορεί να γίνει μέχρι τις 18 Μαρτίου ενώ τα υπόλοιπα δώρα μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι τις 30 Απριλίου.

Απόλαυσε και εσύ τα αγαπημένα σου Lay’s και ταυτόχρονα διεκδίκησε την ευκαιρία να δεις από κοντά κορυφαίους ποδοσφαιριστές ή να κερδίσεις άλλα πλούσια δώρα.

Lay’s. Δώσε γεύση στο ποδόσφαιρο!

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.