Νέος Πρόεδρος ΔΣ της Hermes Airports εξελέγη ο Christophe Petit

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Ο Christophe Petit, εξελέξη νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Hermes Airports.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 7 Ιουλίου, εξέλεξε τον  Christophe Petit στη θέση του Προέδρου του. Ο κ. Petit είναι μέλος του Δ.Σ. της Hermes Airports από το 2006, ενώ κατέχει τη θέση του Deputy CEO στην Bouygues Bâtiment International καθώς και του Προέδρου στην Bouygues Construction Airport Concessions Europe».

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίας «κ. Ιάκωβος Ιακώβου, Πρόεδρος της Iacovou Holdings διορίστηκε  στη θέση του Αντιπροέδρου του ΔΣ».

Ο Christophe Petit εξέφρασε «ειλικρινείς ευχαριστίες προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Hermes Airports για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται για τη συνεχή ανάπτυξη των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου».

Στη ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι «ο Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε τον Παναγιώτη Χατζηπαντελή, Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή της Hellenic Mining Public Company Ltd, ο οποίος εκτελούσε χρέη Προέδρου του ΔΣ της Hermes από το 2015. Σημειώνεται ότι ο Νίκος Κ. Σιακόλας, παραμένει Ισόβιος Επίτιμος Πρόεδρος στο συμβούλιο της Hermes Airports».

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.