Νεότερη ενημέρωση για την υγεία του Μάνιγκολτ – «Παραμένη κρίσιμη αλλά σταθερή»


  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της ενημερώνει για την υγεία του Μάνιγκολτ.

Διαβάστε την ενημέρωση της ομάδας:

Σύμφωνα με νέα ενημέρωση των θεράποντων γιατρών η κατάσταση της υγείας του καλαθοσφαιριστή μας παραμένει κρίσιμη αλλα σταθερή. Παραμένει διασωληνωμένος και σε καταστολή στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Οι γιατροί ελπίζουν να εξελιχθεί θετικά αλλά ακόμη είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα. Αύριο πρωί αναμενεται ν’ αρχισει η προσπάθεια απεξάρτησης από τον αναπνευστήρα. Δεν είμαστε ακόμη σε θέση να γνωρίζουμε σήμερα πόσο θα διαρκέσει αυτή η προσπάθεια και εαν έχει προκληθεί κάποια ζημιά.

Ο Κόρεϊ Μάνιγκολτ δεν αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες δυο μέρες. Μακάρι να ευσταθούσε αυτη η είδηση που έχει κυκλοφορήσει.

Νεότερη ιατρική ενημέρωση θα γίνει στις 2μμ αύριο και ακολούθως θα εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση απο το γραφειο τύπου.

Τέλος, θέλουμε να δηλώσουμε τη στήριξη μας τόσο στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και στους ίδιους τους καλαθοσφαιριστές μας σε σχέση με το βίαιο περιστατικό που συνέβηκε χθες το βράδυ. Ευχαριστούμε τους θεράποντες γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για όλες τις προσπάθειες που γινονται για αποκατάσταση της υγείας του καλαθοσφαιριστή μας.

Η διοίκηση είναι σε συνεχή επαφή με τους οικείους του. Η μητέρα του καλαθοσφαιριστή κάνει διευθετήσεις για άφιξη στην Κύπρο την ερχόμενη Τρίτη. Η σύντροφος του καλαθοσφαιριστή θα διαμένει σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας για να ειναι κοντα στον Κορεϊ.

Γραφείο Τύπου
ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ”.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.