Νερό από ταβάνι στη ΜΕΘ του ΓΝ Λάρνακας – Τι απαντά ο ΟΚΥπΥ για τις εξωφρενικές εικόνες

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν από χθες τα βίντεο που αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας και δείχνουν καταρράχτες νερού να τρέχουν από τα ταβάνια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στην παλιά πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Όπως μπορείτε να δείτε στα τα βίντεο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα μας, οι οροφές μπάζουν κυριολεκτικά… νερά, με τους εργαζόμενους να προσπαθούν με απόγνωση να τα συγκρατήσουν.

Για να μην πλημμυρήσει ο όροφος, τοποθετήθηκαν  κάδοι για να συγκρατούν τα νερά, ενώ αρκετά σημεία έχουν καλυφθεί με σεντόνια έτσι ώστε να προστατευθούν.

Που οφείλεται το εξωφρενικό περιστατικό

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΟΚΥπΥ,  Πάμπος Χαριλάου, το περιστατικό οφείλεται σε διαρροή νερού από σπασμένο σωλήνα ο οποίος επιδιορθώθηκε και γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να επιδιορθωθούν όποιες ζημιές προκλήθηκαν.

Εικόνα ευρωπαϊκού νοσοκομείου

Οι εικόνες που αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας μόνο οργή προκαλούν ειδικά σε μια εποχή όπου το κράτος επέβαλε lockdown και περιορισμούς προκειμένου να εξοπλίσει κατάλληλα τα νοσοκομεία για να διαχειριστούν την υγειονομική κρίση ωστόσο τα ταβάνια γίνονται….καταρράκτες.

Δείτε τα βίντεο:

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.