Ο,τι συμβαίνει στην Κύπρο και τον κόσμο, κάθε πρωί, οι κύριες ειδήσεις της ημέρας στο Inbox σου.

Με την εγγραφή σας θα λαμβάνετε το ημερήσιο e-mail του dialogos.com.cy με τους τίτλους των ειδήσεων μέχρι την τελευταία στιγμή.

Πριν εγγραφείτε μπορείτε να δείτε πως είναι το email που αποστέλλουμε εδώ


 

 


 

Η Dialogos Media Services Ltd θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας παρέχει ενημερωτικό και εάν χρειαστεί προωθητικό υλικό μέσω email και μόνο.

H διεύθυνση email σας , ΔΕΝ θα κοινοποιηθεί και  ΔΕΝ θα πωληθεί σε τρίτους. Προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για τον πιο πάνω σκοπό.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο τέλος του email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο portal@dialogos.com.cy.  Θα ενεργήσουμε ώστε να διαγραφείτε από την λίστα το συντομότερο.

Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου,  διαβάστε εδώ την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας μας

Με την εγγραφή σας, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

 

GDPR

Χρησιμοποιούμε το MailChimp για την αποστολή των emails καθημερινά.  Κάνοντας κλικ παρακάτω για να υποβάλετε αυτήν τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.