Νικηφόρα επιλογή για προοδευτική αλλαγή ο Α. Μαυρογιάννης

Του Νεόφυτου Νεοφύτου

 

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία του κράτους Ανδρέας Μαυρογιάννης παρουσίασε ψες το βασικό περίγραμμα των προγραμματικών του θέσεων. Μαζικά έδωσαν ψες το «παρών» τους προσωπικότητες και ενεργοί πολίτες απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους, οι οποίοι έχουν πιστέψει στην εντιμότητα, στην αξιοπιστία και στις ικανότητες του ανεξάρτητου υποψηφίου Ανδρέα Μαυρογιάννη. Σημαντική η στήριξη που τυγχάνει ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ανδρέας Μαυρογιάννης όχι μόνο από το ΑΚΕΛ, αλλά και από ενεργούς πολίτες και άτομα, τα οποία προέρχονται από το χώρο του ΔΗΣΥ, του ΔΗΚΟ, της ΕΔΕΚ, της ΔΗΠΑ, των Οικολόγων, τα οποία δεν βρίσκονται στη μικρή ηγετική ομάδα είτε του ΔΗΚΟ, είτε της ΕΔΕΚ, η οποία ενώ μιλούσε για την ανάγκη της αλλαγής, τελικά στηρίζουν υποψήφιο ο οποίος για εννέα χρόνια υπηρετούσε από τη θέση του υπουργού την κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ, συνεχίζει και σήμερα να παραμένει μέλος του ΔΗΣΥ και να δηλώνει συνεχιστής της πιο διεφθαρμένης διακυβέρνησης του τόπου, όπως την είχε χαρακτηρίσει ο ίδιος ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος.

Η διευρυμένη στήριξη προς τον Ανδρέα Μαυρογιάννη προέρχεται από την κοινωνία των πολιτών και αυτό του δίνει μεγαλύτερη δύναμη και δυνατότητα να συνεχίσει την προεκλογική του προσπάθεια, συσπειρώνοντας γύρω του όλους που πιστεύουν και θέλουν απαλλαγή από τις υφιστάμενες πολιτικές και επιζητούν την προοδευτική αλλαγή για μια νέα σελίδα για τον τόπο και το λαό μας.

Η υποψηφιότητα Ανδρέα Μαυρογιάννη είναι υποψηφιότητα με προοπτικές νίκης. Η ανάγκη λοιπόν για την προοδευτική αλλαγή επιβάλλει διεύρυνση της στήριξης της ανεξάρτητης υποψηφιότητας Α. Μαυρογιάννη. Το δίλημμα  βρίσκεται σε όλους εμάς και στον καθένα ξεχωριστά έτσι ώστε εάν πραγματικά θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα, τότε δεν υπάρχει άλλη επιλογή πέραν της ανεξάρτητης υποψηφιότητας Ανδρέα Μαυρογιάννη, τόσο για τον πρώτο, όσο και στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Η ανεξάρτητη υποψηφιότητα Α. Μαυρογιάννη είναι η μόνη που μπορεί να δώσει νικηφόρα τη μάχη απέναντι στους δύο υποψηφίους του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκο Χριστοδουλίδη, οι οποίοι χωρίς καμία αμφιβολία και οι δύο είναι συνεχιστές των πολιτικών και πρακτικών της διακυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ και της υφιστάμενης κατάστασης πραγμάτων.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy