Νικόλας Παπαδόπουλος για Προεδρικές: Το επόμενο διάστημα οι πολιτικές αποφάσεις ΔΗΚΟ

Το αμέσως επόμενο διάστημα το ΔΗΚΟ επιθυμεί να ξεκαθαρίσει το σκηνικό σε ότι αφορά τις διαβουλεύσεις με τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τις Προεδρικές και το κόμμα να λάβει τις δικές του πολιτικές αποφάσεις, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις ύστερα από δεντροφύτευση στο Πάρκο Γλυπτικής του Δήμου Αγίας Νάπας και ερωτηθείς κατά πόσον το ΔΗΚΟ έχει καταλήξει σε κάποιο πρόσωπο που μπορεί να το εκπροσωπήσει στις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε πως «συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις μετά από την απόφαση του Συνεδρίου του κόμματος έτσι ώστε να κατορθώσουμε να διαμορφώσουμε συνεργασία με τα κόμματα της αντιπολίτευσης».

Πρόσθεσε ότι «αυτές οι συζητήσεις συνεχίζονται, από πλευράς μας με κάθε καλή διάθεση και καλή πίστη, όμως από την άλλη οφείλουμε να σημειώσουμε ότι αυτές οι συζητήσεις δεν μπορούν να συνεχίσουν για ένα παρατεταμένο χρονικό διάστημα».

«Επομένως, εμείς θέλουμε στο αμέσως επόμενο διάστημα να ξεκαθαρίσει το σκηνικό και να πάρουμε και τις δικές μας πολιτικές αποφάσεις», ανέφερε.

Ερωτηθείς κατά πόσον υπάρχουν επιλογές στο κάδρο, ο Νικόλας Παπαδόπουλος απάντησε ότι «για το ΔΗΚΟ υπάρχουν επιλογές, μάλιστα».

Ταυτόχρονα εξέφρασε ευχαριστίες στην ΓΟΔΗΚ και την ΝΕΔΗΚ Αμμοχώστου για την πρωτοβουλία της δεντροφύτευσης καθώς, όπως είπε, «θεωρούμε ότι όλοι έχουμε ένα καθήκον απέναντι στο περιβάλλον έτσι ώστε να μπορέσουμε όχι μόνο να το προστατεύσουμε αλλά και να βελτιώσουμε τη ποιότητα ζωής όλων των πολιτών». «Με αυτήν την συμβολική δεντροφύτευση πιστεύουμε ότι συμβάλλουμε και εμείς μερικώς έστω και με αυτό τον τρόπο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από την κλιματική αλλαγή», πρόσθεσε.

Ο κ. Παπαδόπουλος εξέφρασε επίσης ευχαριστίες «στον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Νάπας που μας έδωσαν την άδεια να προχωρήσουμε σε αυτό την δεντροφύτευση στο όμορφο αυτό Πάρκο Γλυπτικής που κατασκεύασε ο Δήμος και αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν της Κύπρου».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου καλωσόρισε τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και ευχαρίστησε την ΓΟΔΗΚ, την ΝΕΔΗΚ και την Επαρχιακή Επιτροπή του κόμματος για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία και είπε πως «είναι μέσα στις προτεραιότητες και τους στόχους του Δήμου η περιβαλλοντική συνείδηση».

Πρόσθεσε ότι «τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε φυτέψει πέραν των 2μιση χιλιάδων δέντρων αντιμετωπίζοντας έτσι τις κλιματικές αλλαγές αλλά ταυτόχρονα εμπλουτίζοντας τη περιβαλλοντική, αλλά και το περιβάλλον μας που είναι συνυφασμένο με τα θέματα της υγείας. Ταυτόχρονα είναι συνυφασμένο με το όνομα της Αγίας Νάπας που είναι μέσα από το δάσος και γνωρίζουμε όλοι την ιστορία της Αγίας Νάπας».

Ανέφερε ακόμα ότι «σήμερα εμπλουτίσαμε το Πάρκο Γλυπτικής και ευελπιστούμε πως μέσα από αυτή τη στρατηγική να έχουμε στο άμεσο μέλλον να έχουμε και άλλες παρόμοιες εθελοντικές δραστηριότητες, που θα στηρίξουν τις προσπάθειες του Δήμου, με στόχο την αναβάθμιση της περιβαλλοντικής και οικολογικής κατάστασης».

Σημειώνεται ότι η δεντροφύτευση είχε σύνθημα «Σώσε την Γη, πρασίνισέ την» έγινε σε συνεργασία του Δήμου με το ΔΗΚΟ, την ΓΟΔΗΚ και την ΝΕΔΗΚ Αμμοχώστου, με στόχο τον περαιτέρω εμπλουτισμό του Πάρκου Γλυπτικής με δενδρύλια και θάμνους αλλά και τη δημιουργία περισσότερων εστιών πρασίνου στην Αγία Νάπα.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy