Νίκος Αναστασιάδης και Νικόλας Παπαδόπουλος ποτέ δεν πίστεψαν στο ΓΕΣΥ

Τυχόν επιλογή Νίκου Αναστασιάδη ή Νικόλα Παπαδόπουλου στις προσεχείς εκλογές θα σημαίνει ακύρωση του ΓΕΣΥ, στο οποίο ποτέ δεν πίστεψαν και ότι η υγεία, ακόμη περισσότερο θα μετατραπεί σε προνόμιο για τους λίγους, τόνισε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαίδης.

Σχολιάζοντας την παραίτηση τριών εντατικολόγων από το ΓΝΛ από σύνολο οκτώ τα τελευταία δύο χρόνια, είπε ότι το θέμα αυτό επαναφέρει στο προσκήνιο την εικόνα κατάρρευσης και χάους που δημιούργησε με πράξεις και παραλείψεις η κυβέρνηση Ν. Αναστασιάδη. Το θέμα αυτό, πρόσθεσε, επαναφέρει ενώπιον της κοινωνίας την κατάσταση επαγγελματικής εξουθένωσης στην οποία έχουν περιέλθει οι λειτουργοί υγείας στο δημόσιο τομέα εξαιτίας των ιδιαίτερα αντίξοων συνθηκών εργασίας στα χρόνια της οικονομικής κρίσης και υπενθυμίζει την αποστέρηση πέραν των 400 εκ ευρώ από τη Κυβέρνηση Αναστασιάδη και από τον κ. Νικόλα Παπαδόπουλο που ψήφισε όλους τους κυβερνητικούς προϋπολογισμούς, κρατώντας έτσι από κοινού τη χώρα μας με τρεις φορές λιγότερες δημόσιες δαπάνες υγείας από τον Μέσο Όρο της Ευρώπης.

Ο κ. Λουκαίδης υπέδειξε ότι η επιλογή Σταύρου Μαλά μπορεί να διασφαλίσει την εφαρμογή του ΓΕΣΥ και συνακόλουθα την υγεία για όλους, ώστε και οι πολλοί να έχουν πρόσβαση σε αξιοπρεπή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.