Νίκος Γεωργίου/ΔΗΣΥ: Εγώ δεν θα ψηφίσω Χριστοδουλίδη – Ο κόσμος του ΔΗΣΥ έχει κρίση και ξέρει τι γίνεται

Ήταν προδομένος ο αγώνας για τις προεδρικές εκλογές τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Νίκος Γεωργίου.

Μιλώντας στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ ανέφερε πως για τον ίδιο ο Αβέρωφ Νεοφύτου ήταν ο νικητής των εκλογών γιατί όπως είπε εξασφάλισε ποσοστό παρόμοιο με αυτό των βουλευτικών εκλογών. Κατέστησε σαφές ότι ο ίδιος δεν θα ψηφίσει στο δεύτερο γύρο τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

Επίσης ο κ. Γεωργίου ανέφερε πως ο κόσμος που μαζεύτηκε στο χθεσινό πολύωρο συνέδριο του Πολιτικού Γραφείου ήταν οι σκαπανείς του ΔΗΣΥ που ξόδεψαν κόπο, χρόνο και χρήμα και που πρόσφεραν για τη στήριξη της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου. Τόνισε ότι δεν υπάρχει υποχρέωση αυτός ο κόσμος να προσφέρει υπουργικούς θώκους και βουλευτικά αξιώματα, να τους αναδεικνύει από την αφάνεια στη δημόσια ζωή και να καταπίνει αμάσητα τα όσα του λένε. Όπως είπε ο κόσμος του ΔΗΣΥ έχει κρίση και ξέρει τι γίνεται. Μάλιστα τόνισε πως αν γινόταν η σύνοδος του Ανωτάτου των 1.800 ατόμων, τότε εκεί θα υπήρχαν σεισμικές δονήσεις.

Ακόμα ο βουλευτής του ΔΗΣΥ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του 2003 όταν κάποιοι όπως είπε πρόδωσαν τον Γλαύκο Κληρίδη, λέγοντας πως μετά από 20 χρόνια οι αποδοκιμασίες στρέφονταν και πάλι στα ίδια πρόσωπα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.