Νοσηλευτές: Συμμερίζονται πλήρως τις ανησυχίες του ιατρικού προσωπικού και καλούν ΟΚΥπΥ και Υπ. Υγείας να αφουγκραστεί τις ανησυχίες τους

Οι Κλάδοι Νοσηλευτικού Προσωπικού της ΠΑΣΥΔΥ εκφράζουν τη στήριξή τους προς τους γιατρούς, οι οποίοι κατήλθαν σήμερα σε τρίωρη στάση εργασίας και τονίζουν πως συμμερίζονται πλήρως τις ανησυχίες του ιατρικού προσωπικού.

Σε ανακοίνωσή τους, με αφορμή την τρίωρη στάση εργασίας που κατήλθαν σήμερα οι γιατροί των δημόσιων νοσηλευτηρίων, οι Κλάδοι Νοσηλευτικού Προσωπικού της ΠΑΣΥΔΥ εκφράζουν με τη σειρά τους τον έντονο προβληματισμό τους για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα δημόσια νοσηλευτήρια.


Ειδικότερα, αναφέρουν, ότι κατά τους τελευταίους μήνες τίθενται κατ’ επανάληψη από όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς του Τομέα Υγείας διάφορα ζητήματα, που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων.

Ωστόσο, σημειώνουν ότι παρά την επισήμανσή τους και τις επανειλημμένες προσπάθειες που καταβάλλονται από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις για εποικοδομητική συζήτηση και εξεύρεση τρόπων επίλυσης των προβλημάτων που διαπιστώνονται, εντούτοις από πλευράς ΟΚΥπΥ παρατηρείται η συνεχής έλλειψη διάθεσης, για συνεργασία και θέληση για ουσιαστική αντιμετώπισή τους.

Αναμένουν, τέλος, από το Υπουργείο Υγείας και τη διοίκηση του ΟΚΥπΥ να αφουγκραστεί τις ανησυχίες τους, όπως και των υπολοίπων συναδέλφων τους, που στελεχώνουν τα δημόσια νοσηλευτήρια, ώστε να ανευρεθούν τρόποι επίλυσης των διαχρονικών προβλημάτων που ταλανίζουν τα δημόσια νοσοκομεία, για να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πολιτών και να βελτιώσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.