«Ντου» της αστυνομίας σε στέκια νέων – Ναρκωτικά στις λαμπρατζιές

Συντονισμένη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία, για την πάταξη της νεανικής παραβατικότητας.

Στη επιχείρηση, η οποία άρχισε γύρω στις 10 χθες βράδυ, συμμετείχαν μέλη Αστυνομικών Σταθμών της Λεμεσού, του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων, του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης και της Τροχαίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγινε έλεγχος σε συγκεκριμένες περιοχές, όπου υπήρχαν πληροφορίες για νεαρά πρόσωπα έξω από εκκλησίες που άναβαν φωτιές. Έξω από συγκεκριμένη εκκλησία, εντοπίστηκαν δύο εστίες φωτιάς και 20 περίπου νεαρά πρόσωπα, τα οποία με την άφιξη της Αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή. Πέντε από τα νεαρά πρόσωπα συνελήφθησαν για το αδίκημα που αφορά αλήτες και περιπλανώμενους, ενώ στη σκηνή κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για κατάσβεση της φωτιάς.

Οι συλληφθέντες, μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών για εξακρίβωση της ταυτότητάς τους, ενώ στη συνέχεια αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς στην παρουσία των γονιών τους, αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

Ακολούθως, γύρω στις 11.15μ.μ. μετά από πληροφορία που λήφθηκε για νεαρά πρόσωπα που προκαλούσαν οχληρία σε πάρκο, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν 15 περίπου πρόσωπα, τα οποία με την άφιξη της Αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή. Τέσσερα εξ αυτών συνελήφθησαν, ενώ σε σωματική έρευνα που έγινε στη συνέχεια, εντοπίστηκε στην κατοχή 24χρονου, ξηρή φυτική ύλη κάνναβης βάρους τεσσάρων γραμμαρίων περίπου, το χρηματικό ποσό των €95 και μία ζυγαριά ακριβείας.

Ο 24χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ οι άλλοι τρείς αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.
Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Πολεμιδιών και Αγίου Ιωάννη και η ΥΚΑΝ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.