«Ντου» της ΥΚΑΝ σε διαμέρισμα στη Λεμεσό – 43χρονη φέρεται να επιτέθηκε και να δάγκωσε στο χέρι αστυνομικού

Παράνομη κατοχή ναρκωτικών – Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες – Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 43 και 34 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη χρήση, κατοχή και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σε έρευνα που έγινε χθες το απόγευμα από μέλη της ΥΚΑΝ, δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας, στο διαμέρισμα όπου διαμένουν η 43χρονη και ο 34χρονος στη Λεμεσό, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, σε διάφορα σημεία και σε διαφορετικές συσκευασίες, 352 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης, 15 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 735 ευρώ και μια επιταγή για το ποσό των 760 ευρώ.

Σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια της έρευνας, η 43χρονη φέρεται να επιτέθηκε και να δάγκωσε στο χέρι, μέλος της Αστυνομίας και εναντίον της διερευνάται επίσης το αδίκημα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν τα ξημερώματα σήμερα, με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.