Nutricia: 120 χρόνια στο πλευρό των μαμάδων για να αναθρέψουν νέες ζωές.

Για 120 χρόνια τώρα, η Nutricia βρίσκεται στο πλευρό των νέων μαμάδων, σε κάθε γωνιά του κόσμου, στηρίζοντάς τις, στο σημαντικότερο τους ρόλο και βοηθώντας τις να αναθρέψουν τις νέες ζωές.

Η ιστορία ξεκίνησε το 1896, όταν ο καθηγητής Backhaus, στο Göttingen της Γερμανίας, παρασκεύασε για πρώτη φορά γάλα με σύνθεση εμπνευσμένη από το μητρικό γάλα. Το πρώτο αυτό «βρεφικό» γάλα έγινε διαθέσιμο σε όλες τις οικογένειες μέσω της Nutricia.

Ξεκινώντας από το πρώτο εργοστάσιο της, στο Zoetermeer, στην Ολλανδία το 1896 η Nutricia έχει διαγράψει μία εντυπωσιακή πορεία ανάπτυξης προϊόντων, και, βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά φροντίζοντας μέχρι σήμερα τα παιδιά σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Τον σημαντικό αυτό σταθμό στην ιστορία της Nutricia, γιόρτασε η εταιρεία Lifepharma, η οποία αντιπροσωπεύει τη Nutricia στην Κυπριακή αγορά, με μια ξεχωριστή εκδήλωση την Τρίτη 9 Μαΐου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κύριος Αντρέας Γεωργιάδης, Διευθυντής επιστημονικής ενημέρωσης, Marketing και πωλήσεων, παρουσίασε την παγκόσμια πορεία της Nutricia από το 1986 μέχρι και σήμερα στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και επισήμους από τον τομέα της Υγείας.

Συγκεκριμένα, παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος της Παιδιατρικής Εταιρείας Δρ. Νίκος Σκορδής, ο οποίος ευχαρίστησε τη Nutricia για την προσφορά της στον τομέα της Υγείας στην Κύπρο, η Πρόεδρος της Παγκύπριας Γυναικολογικής & Μαιευτικής Εταιρείας Δρ Αφροδίτη Ελισσαίου, η πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων, Δρ Ελένη Ανδρέου, η Πρόεδρος των Επισκεπτριών Υγείας κυρία Λένια Λάμπρου η Πρόεδρος των Μαιών και Μαιευτών κυρία Στέλλα Λεοντίου και η Ταμίας του Παγκύπριου Φαρμακευτικού Συλλόγου Δέσποινα Πέτρου.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν ψηφιακά σε μια αναδρομή πίσω στο χρόνο, όπου γνώρισαν την κληρονομιά της Nutricia και μοιράστηκαν το όραμα που καθόρισε την μέχρι τώρα πορεία της: Την πίστη στη σημασία της διατροφής, που κάνει μια θετική και αποδεδειγμένη διαφορά στην υγεία των παιδιών.

Ο κύριος Αντρέας Γεωργιάδης, τόνισε τα υψηλά επίπεδα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, την άριστη διατροφική σύνθεση για το κάθε στάδιο του ταξιδιού της ζωής ενός παιδιού, αλλά και τις ηθικές πρακτικές marketing του Nutricia που είναι οι δεσμεύσεις, αλλά και άξονες που διαμόρφωσαν και συνεχίζουν να καθορίζουν την επιτυχημένη πορεία του Nutricia.

Η εταιρεία Lifepharma, μέλος του Ομίλου MSJ, ως αντιπρόσωπος του Nutriciaστη Κύπρο από το 2002, πάντοτε τηρώντας αυστηρά τις πρόνοιες του κώδικα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, παρέχει επιστημονική ενημέρωση στους Επαγγελματίες Υγείας, αλλά και πληροφόρηση στους γονείς, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να συμβάλει στην συνεχή επιμόρφωση σε θέματα βρεφικής και νηπιακής διατροφής.

Έμπρακτα, η Nutricia στην Κύπρο βρίσκεται στο πλευρό των μαμάδων και των παιδιών με διάφορες δραστηριότητες, μεταξύ άλλων την χορηγία που προσφέρει στους γονείς του πρώτου νεογέννητου του χρόνου, αλλά και τις εκδηλώσεις προσφοράς που πραγματοποιεί στα κρατικά νοσοκομεία κάθε χρόνο την 1η Ιουνίου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδιού.

Η Lifepharma στην Κύπρο, τιμώντας την μεγάλη ιστορία της Nutricia στοχεύει στην ολοκληρωμένη φροντίδα των παιδιών, έτσι ώστε να τα βοηθήσει διατροφικά να μεγαλώσουν και να αναπτυχθούν καλά, αλλά και ενισχύοντας το ανώριμο ανοσοποιητικό τους σύστημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.